Spooky scary skeletons

554323_400745373277015_1313159574_n

En gammal Halloweenbild because WHY NOT :)

Tisdag! Jag är sömnig. När klockan ringde imorse satte jag fram den 25 minuter och somnade mer eller mindre om. Vädret är grått och fuktigt utanför fönstret och det gör väl inte direkt att man känner sig piggare heller. Ikväll skall jag tvätta + städa så jag hoppas att jag är lite mer vaken tills dess. Planen är att sätta på julmusik på hög volym pga brukar få igång peppen ganska bra på det :)) Det är ju ändå november! Mer okej att lyssna på julmusik nu än det var i oktober!

Såg den här bilden från årets julkalender (på TV) och blev taggad, så det lutar faktiskt åt att jag kommer att kolla på julkalendern för första gången på länge i år! :D

tumblr_inline_odl0w6aewd1r0lsqw_500

Jag är så himla taggad på julen just nu faktiskt! :D

Igår firade jag i alla fall Halloween med att titta på Trick ’r Treat. Det är ett par år sedan jag såg den senast och den var lika bra som jag mindes den :) Nu får det bli lite mix mellan halloween- och julfilmer fram tills december när det blir julfilmer GALORE. Jag behöver se Hocus Pocus och Nightmare Before Christmas nu under november tänker jag, så får vi se vilka filker som blir sedda i december :) Jag och Sanna skall ha en tjejhelg med julshopping och pyjamasparty i slutet av november och jag tänkte att vi nog skall kunna se en del mysiga filmer då :D Vilka är era favoritjulfilmer?

Nu skall jag återgå till arbetsdagen. Det är kyligt på rummet idag men jag har mitt element på på max så jag hoppas att jag tinar upp snart. Ha en bra dag mina vänner! :)