Jag inledde min fredagsmorgon med att dekorera de cupcakes jag hade bakat och skulle ta med till Helsingborg! Toppingen, mina vänner, TOPPINGEN: 2,5 dl vispgrädde + 30 Rollo-kola. Häll grädden i kastrull, sätt kastrullen på låg värme, ploppa i alla Rollo-kolor och rör om tills de har smält. Grädden får inte koka! När klart: ställ i kyl i 12-24 timmar, vispa tills styvt – done! SÅ DJÄVLA GOTT HERREGUD.
Så ja, väl framme i Helsingborg på hotellet hällde vi upp rosa skumpa och skålade för kärleken! Vi snackade skit på rummet ett par timmar och sedan tog vi taxi in till centrum för att gå och äta på Pinchos! :D
DESSA DRINKAR!? Min är den längst till höger, rabarber mojito. Sanna beställde den blåa som smakar sådana där sura flaskor, och Viktoria drack passionsfrukts-mojiton till vänster :)
Här syns tre av de fyra rätter jag beställde; Plankstek (längst fram), fish ’n’ chips och vitlöksbröd. Sista rätten var en pytteliten hamburgare med ost och bacon. SÅ himla gott!
Efter maten tog vi in efterrätt och varsin drink till; jag och Viktoria tog varsin hallon/lakrits-skalle-drink och Sanna tog in en med sura röda remmar :))) Sjuuuukt surt, men gott! Nom nom! Kan verkligen rekommendera Pinchos, både maten och drinkarna var to die for! :)
Stay put för lite info om lördagen och söndagen :)