Höst!

Foto: Mia Schlyter (2011)

Foto: Mia Schlyter (2011)

Höstväderrrrrr idagggggg! Det är grått och blåsigt och löven fladdrar ner från träääääden! :D Så himla bra! Also: VÄLDIGT milt ute. Jag blev förvånad när jag kom utför dörren förut och det liksom var …varmt? What! Det stod 17º på termostaten på jobbet när jag kom hit och det kan nog stämma bra. Sjukt varmt för att vara en morgon nästan i oktober? HIMLA BRA, i alla fall!

Also, loltroll på att jag säger att jag nog skall ta en bloggpaus och sedan fortsätter att blogga? Så himla konsekvent ibland. Men jag tror att en headsup ändå får föreligga, att ifall jag slutar posta så är det förmodligen bara temporärt och för att jag behöver ta en paus. Just nu känns dock det mesta okej. Eller ja, så okej det kan kännas efter omständigheterna? Jag har ett mail jag fortfarande inte velat läsa, så det har legat oläst nu i två veckors tid. Det blir så ibland. Det behöver vara så ibland. Jag läser det när jag känner att det är dags. Det är det inte just nu.

I alla fall. Idag har jag tvättid, och innan dess blir det massage på jobb. Jag skulle också behöva springa, om jag kan hitta tid för det. Jag har en hel del att stå i hemmavid, i synnerhet med tanke på att det just nu verkar som att jag kommer att få in en ny soffa i hemmet i helgen? Iochmed att vi byter kontor nu nästa vecka så skall företaget göra sig av med alla gamla möbler, och en av mina kollegor verkar ha paxat 95% av alla dessa möbler. Jag nämnde för Toro i måndags att den enda grejen jag egentligen velat ha var just den här soffan, och igår fick jag reda på av vår kontorsansvariga (som hade hört mig) att möbelkollegan inte skulle ta soffan trots allt och att jag kunde ta den. Så just nu styr jag och Toro upp ifall vi kan hyra ett släp på söndag och hämta soffan och dumpa i min lägenhet – vilket också innebär att styra upp att någon annan kommer och tar min soffa och äger den istället, för jag vill a) inte ha två soffor och b) inte ha kvar DEN soffan :P Just nu har jag tre intressenter på min gamla soffa, så allt hänger på att jag kan kommer åt den ”nya” soffan. Det kommer att bli SKITBRA med den soffan hemma istället! Det kommer att ändra hela känslan i vardagsrummet, och den kommer inte att blockera bokhyllan så som min nuvarande soffa gör. Så himla pepp på detta! Gratis är bäst woo! (eller ja, får ju betala ~250 SEK för släp men det känns som en sjukt låg kostnad för en ny möbel?)

Jag skall se ifall jag kan ta lite före-/efterbilder med gamla och nya soffan, så skall ni få se hur himla bra det blir :D Det skall bara lösa sig med bil och släp och allt först…

Helgens planer ändrades lite sådär i sista sekund (well, igår?) och jag skall prata med Martin om den nya möjligheten som dök upp vid horisonten. Vi får se vad det blir av helgen, och vad det blir av med personen som nu ändrade planerna. Ibland känns allt så himla motigt, och ibland känner jag bara ett stort ”I don’t give a damn” över hela grejen.

Nästa helg då… NÄSTA HELG! Det blir skitbra! Då blir det jakt på brudklänning för min blivande svägerska ihop med hennes syster. Det har jag nog nämnt? Jag nämner det igen, det är min blogg så jag bestämmer! #gud (speaking of gud så gick jag typ ur Svenska Kyrkan igår?? det ni!) Jag är så himla pepp på detta. Det är precis vad jag behöver just nu, en kul helg där vi bara skall snacka bröllop och tjejgrejer och smink och hår och whee! Jag fattar inte hur jag stod ut under min period då jag ba ”tjejer är så mycket drama umgås hellre med killar!” för herregud vad mycket mindre drama det är på tjejer tbh? Jag har saknat att ha tjejkompisar. Nu HAR jag tjejkompisar (som t.ex Michaela och Mia! ♥) och det känns himla fint faktiskt. Vilka grejer man kan prata om? Allt är bra!

Men ja. Det var dagens inlägg! Lite peppigt och plottrigt och höstigt typ? Det skall vara så!