Arla lördagmorgon :)

P1060171

Jag, öh, somnade visst typ klockan åtta igår? :D Lampan tänd, boken i ansiktet, playlisten igång på repeat. Sov i nästan 12 timmar innan klockan ringde. Vaknade till ett par gånger under natten men eftersom idag inte är en arbetsdag (yay lördag!) så var det bara att mysa ner sig under täcket och somna om igen. Ändå en viss lyx i det :)

När klockan ringde gick jag upp och åt frukost och sedan svidade jag om till löparkläder och tog en promenad bort till Hästhagens IP där jag körde C25k W1R1. Ja, jag har startat om C25k säkert sju gånger nu, men vafan. Skam den som ger sig! Som jag sprang där smidde jag planer över hur jag kan baka in löpning i mitt träningsschema utan att behöva tulla på gympassen, och det kändes bra. Från och med måndag försöker jag med det nya schemat, ni får hålla tummarna för mig! :D

P1060188

HELT OKEJ LUNCH OCKSÅ

Gräsänkehelg, hur som haver. Det blir så ibland. Jag saknar Martin, men hoppas att han har det bra. Han jobbar hela helgen, vilket jag oroar mig lite över. Jag förstår VARFÖR och det är inga konstigheter i det, men ugh. Han måste ju för fan få vara ledig också :/

Ikväll blir det sömmande och Eurovision Song Contest. Jag har köpt lite vin och även mitt absoluta favoritgodis: BABYPLOMMONTOMATER!! Alltså ni fattar typ inte hur sjuuuukt goda de är? De kostar 10:- asken och jag har just nu tre askar i kylskåpet :D Köpte lite gröna vindruvor också, ifall jag får för mig att jag vill varva med något annat ;)

Innan kvällen skall jag ta kort på Eva, och sedan får vi se ifall jag påbörjar syendet direkt eller om jag sätter mig och redigerar hennes bilder först. Förmodligen det sistnämnda, det går ändå så snabbt (för det mesta, i alla fall) och jag vet ju själv att man gärna vill ha sina bilder ASAP när man blivit fotograferad :))

Men ja. Idag sprang jag, imorgon vilar jag. Och med ”vila” menar jag såklart ”jag tränar inte men jag tänker ändå ta en långpromenad så att jag får mina 15k steg” och det är okej. Det är inte ansträngande, musklerna får ändå vila efter både löpning och gymmande. På måndag drar vi igång med allt igen :D Yay!

Ni får ha en bra lördag! Vi får se ifall jag postar något här imorgon, annars får ni ha en skön fortsatt helg! :)