Taskiga tjejen

tumblr_o6zv8kw6Bm1swv52fo1_1280

tumblr_o6zv8kw6Bm1swv52fo2_500

Vad då, planerar inte alla sina workout outfits efter vilken veckodag det är?? Ok skoja bara, förra onsdagen bar jag rosa utan att tänka på det och den här veckan var det faktiskt en medveten grej, men utöver de gångerna tror jag inte att jag lyckats matcha färg med dag tidigare SÅATTEH.

Idag körde jag mycket squats och sedan fokus på armar. Curls och dips, liksom. Lyckades hålla min planka lite längre än vanligt också – 55 sek istället för 30! Jag noterade dock att mitt plankrekord ligger på 85 sek, så vi får se när jag kan gå om det :) Tro mig, varje djävla sekund i en planka är en mara :D Sekunder tar ALDRIG så lång tid som när man håller kroppen i en påfrestande statisk position (jägarvila, planka osv) (och minuter är aldrig så långa som på löpband/crosstrainer)

Jag har drömt mer konstigheter jag inte riktigt minns. Jag har små stoft av vad det kan ha handlat om, men inget som alls går att sätta ihop något konkret av. Vad märkligt att man ibland minns nästan för väl och andra dagar knappt minns om man drömt eller ej?

Det är i alla fall sommar nu! Allt är bra! Idag gick jag till jobb i jeans och linne. Vilken panggrej, liksom :D Har (förhoppningsvis) tvättid ikväll, och får se ifall jag kan få till en liten promenad utöver det :) Jag vill köra en utmaning för mig själv där jag under en månads tid faktiskt går minst 15k steg om dagen. Just nu hittar jag för många easy way out för att slippa, så det blir liksom bara 10k. 5k är knappt ens en timmes promenad utöver de 10k, så liksom… ba gör? Vädret är ju drömmigt fint för promenader, och jag har nässpray för när näsan blir knäpp av allt pollen. JUST DO IT. ”Bara” trettio dagar i rad, liksom.

JAHA MEN ANNARS DÅ?

Idag är det fyra år sedan jag och Martin började snacka på Facebook, tydligen :D