Kladdkakeöl

Idag satt morgonsmoothien verkligen perfekt, faktiskt. Lite lagom seg, vädret är grått och trist och fuktigt och jag vill mest bara gå hem och krypa ner i min varma, sköna säng igen. Då hjälper det ändå att komma till kontoret och dricka jordgubbar och banan. Dagen känns mer uthärdlig nu :))

En sväng inom Hansasystemet på hemvägen igår resulterade i fyra flaskor öl åt Martin och en ”pecan pie mud cake”-stout från Omnipollo till mig och herredjÄVLARs vilken öl? KÖP! Drick! Njut!
Behöver med andra ord gå inom Hansasystemet igen och köpa en till :D Skall ta med upp till götet i helgen, misstänker att Martin skulle tycka att det var kul att smaka på den också :)

Idag… kanske en långpromenad på hemvägen? Eller så går jag vanliga vägen hem, kollar hur mycket steg jag har efter att jag har handlat och eventuellt tar en kortare promenad kring kvarteret och istället chillar på soffan/fixar lite grejs jag har att fixa på datorn. Det lutar åt det sistnämnda, men det beror också på väder och vind och vad jag hinner få för mig innan dagen är slut :D

Men ja. Kort och koncist idag. Vi får ha det så, också :))