Men skall vi inte prata lite om väääädret

vhyfxm

Känner inte av någon träningsvärk – ÄN. Vi får se vad det blir av det under dagen, men just nu sitter jag redan och planerar att gå inom gymmet igen efter jobb så… well… yay! :) Vi är tillräckligt många uppskrivna på innebandyn för att det skall bli av också, så just nu känns det som att det blir en bra träningsvecka detta! Med tanke på hur lite tränat jag fick till förra veckan så känns det faktiskt riktigt bra :)

I vanlig ordning är det ljust och svalt när jag går till jobbet och under dagen urspårar det i dåligt väder, spöregn (fast mysigt att lyssna på!) och kyla. Jag vill ju egentligen inte klaga på vädret eftersom hela min kropp just nu sjunger hyllningar över att slippa svullna upp och ömma satan, men samtidigt hade jag väl egentligen velat ha mig en dos sommarvärme liksom? Detta gråa börjar tråka ut mig. Väderleksrapporterna är inte eniga rörande vädret heller. Suck.

Ja, nu blev det ju lite klagosång här. Det får ni stå ut med. Så fort vädret vänder och det blir varmt kommer jag att klaga på hur jag inte kan sova och hur ont jag har istället. så jag vet inte jag – ogillar ni klagandet borde ni nog sluta läsa här ;)

Öh… Jag hade nog inte så mycket mer att komma med än så :D Ni får ha en bra dag o/