but who was hospital??

nördj

Skallen full med henna, magen full av mat. Har en sådan där märkligt stolt känsla för att jag utnyttjade de matrester jag hade i kylen och byggde en fullt duglig middag av det. Jag vet inte varför, jag kan ju laga mat och det var inte så konstiga grejer. Jag kände mig ändå väldigt nöjd när jag stod där och tillagade på det jag hade istället för att rusa iväg till affären och införskaffa en massa nya dyra saker att äta. Ha.

Ok ok. Någon kanske undrar hur det gick hos barnmorskan. Andra kanske inte alls undrar. Oavsett vilket så tänkte jag berätta lite snabbt om det, så vill ni inte veta så får ni väl scrolla lite eller bara klicka er bort härifrån, ok? :)

Del ett så var jag så kass att jag gick hemifrån fem minuter senare än jag hade planerat, så jag fick småjogga en bit av vägen för att komma bort i tid. Precis innan 13:40 (när jag hade min tid bokad) var jag på plats, anmäld i receptionen och betald. So far, so good. Tjugo minuter (suck!) senare fick jag äntligen komma in, och hon ställde en djäkla massa frågor om ålder (”Är du 30? Verkligen!? Du ser mycket yngre ut!!”), preventivmedel och så vidare innan hon kom fram till att fråga varför jag egentligen var där. Jag förklarade mitt problem, att jag har så grava problem under ägglossning/pms att jag vid tillfällen övervägt att sjukskriva mig, att jag har sådan mensvärk att jag knappt kan tänka och att situationen blir värre för varje månad som går. Hon förklarade att p-pillerindustrin har kommit en lång väg sedan jag sist gav det ett försök, och efter att hon undersökt mig för att se att allt såg rätt ut (and it did, go me!) så skrev hon ut en ring till mig; Nuva Ring. Jag skall testa den nu i fyra månader och sedan komma på återbesök så skall vi prata om hur det har fungerat för mig. Enligt barnmorskan så skall den lösa alla mina menstruationsrelaterade problem, och om det stämmer så är jag henne evigt tacksam.

Jag kommer att börja testa om sisådär två veckor. Om jag inte glömmer av det helt kommer jag att rapportera här hur det går, ifall någon har funderingar över det hela och vill veta hur det fungerar osv. Jag har ju trots allt en hel del kvinnliga läsare här som kanske själva har mensproblem :)

Mamma berättade förut att mommo tydligen har lunginflammation. Fyfan :( Jag har ju haft det vid ett tillfälle och det är det värsta jag har varit med om. Jag är glad att hon är på sjukhuset där hon är under uppsyn och kan få hjälp när det behövs. Det känns också väldigt motiverat att hälsa på henne om ett par veckor och se vad jag kan göra för att underlätta för henne. Mamma berättade också att sköterskan hon hade talat med hade sagt ”Vem är du?” när mamma bad henne hälsa. ”Jag är hennes dotter”, svarade mamma varpå sköterskan sagt ”Ah, okej. Hennes andra dotter är här och hälsar på just nu!”. WHAT. Mommo har bara en dotter, och en son. Vem fasen var där? :D CREEPY.

Apropå ingenting, senaste avsnittet av RPDR: Hallååååå vilka djävla outfits Ben DeLaCreme och Bianca hade på sig? VILL HA. omg. such snygg. wow. so drag.

Here, have some gifs:

Bianca Del Rio

Bianca Del Rio

Ben DeLaCreme

Ben DeLaCreme

2 svar på ”but who was hospital??

  1. :O Creepy familjehemligheter eller missförstånd.
    Synd på de gamla.. Någon gång kommer krämporna & då är det synd att se dem.
    Förresten, måste ju gratulera dig i efterskott på för att du blivit 30 år! :D :D :D

    • Tack så mycket! :D
      Mamma tror att sköterskan måste ha blandat ihop mommo med någon annan, alternativt att mommo faktiskt hade besök men av någon helt annan än en dotter :)

Kommentarer är stängda.