Es ist Unser in die Lufte und bald kommt die Löwen und die Bären*

IMAG1980_1

(typ) bara ben idag! Och femtiotalsjeansen och sailorkoftan och wheee~ Har bytt skorna till ett par röda glittriga leopardmönstrade Mary Janes, har en svart rosett med döskallar i håret och har ett par skelettsjöhästar i öronen nu också, men med kontoret fullt av kollegor tänker jag inte gå och ta en ny outfitbild så vi kan ju låtsas att jag ser ut såhär just nu. Hepp!

Här är en hatt jag vill ha i födelsedagspresent. Fixar ni det? <3 Den är cirka den finaste hatten i världen. Tack.

Jahapp. TORSDAG. Herredjävlars vad tiden springer just nu. Våren har träffat Malmö med full kraft, och jag har fortfarande cirka tusen saker kvar att fixa innan vi far till Japan. Men det känns väldigt bra allting. Till skillnad från förra månaden så känner jag mig inte märkbard deprimerad trots PMS, vilket är superskönt. Jag HAR haft en del känsliga moments och sådär, men inte alls på samma nivå som för en månad sedan. Det känns jättebra <3 Jag har en känsla av att allt solsken och alla fjärilar i magen gör sitt till. Alltså är det förmodligen inte just PMDD jag lider av, men vi får se ifall jag kan få någon form av hjälp med den PMS-relaterade depressionen ändå. Även om den drabbar hårdast över vinterhalvåret så är det inte gångbart, jag kan ju knappt jobba när det är som värst. Klart obra.

Nåväl. Jag har jobb att göra – eftersom imorgon är sista dagen på jobbet innan semestern så vill jag försöka få klart lite saker jag har liggande + städa av min skrivbord så att det ser trevligt ut när jag kommer tillbaka. Kram på er :)

 

*världens sämsta skämt. Det är en play on words som bara fungerar för svenskar: Skämtet är att man har använt fel ord för att säga ”det är vår i luften och snart kommer löven och bären” men översättningen blir ”Det är våran i luften och snart kommer lejonen och björnarna” :) Hanna drog det här skämtet för tyskarna när de var på besök, de förstod inte alls vad hon försökte säga :D <3