Höstplaner

Kom hem från Gotland igår. En veckas semester, där jag förvisso har promenerat en hel del (i tunga medeltidskläder, för den delen…) men maten har varit (för) onyttig och det har väl kanske blivit lite väl mycket sötsaker och annat slisk. Så jag bestämde mig för att komma igång direkt igen, inte skjuta på det till idag. Sagt och gjort så blev det 20 minuters hopprepande och sedan en 35 minuters springtur i spöregnet. För vem har sagt att man måste stanna inomhus och våndas när det ösregnar? Perfekt springväder, om man kan stå ut med att bli lite blöt om fötterna (och resten av kroppen, haha). Det är svalt, regnet dunstar direkt när det slår mot huden och man känner sig så sjukt djävla levande. SÅ mycket bättre än kvalmiga, heta sommarkvällar med gassande solsken!

alive

Midjan är någon centimeter större än när jag åkte, men det fixar jag lätt.

Jag skall prata med Actic så fort jag har nästa helgs flytt under kontroll så att jag kan återaktivera mitt medlemskap, sedan kommer jag att försöka börja gå på pass i alla fall en dag i veckan. Jag är sjukt sugen på att börja med yoga! Inbillar mig att det är något jag skulle må bra av :) Och så fort september är här så skall jag skaffa simkort på Aqvakul och försöka simma 1-2 dagar i veckan (minst!). Ja djävlar vad jag kommer att (fortsätta!) må bra :D

Jag tänkte nog slänga upp augustiprogressuppdatering nummer 2 på torsdag. Då har det gått två veckor sedan jag sist vägde och mätte mig :)