Hej, tja, läget, osv

Screen Shot 2014-01-16 at 07.55.30

Jag har smält snö i håret och är helt klädd i svart. Försökte ta en sådan där snajdig OOTD-bild men det gick inte det minsta bra, jag ser bara trött och sur ut på alla bilder så ni får klara er utan att veta hur jag ser ut idag. Ifall ni inte jobba med mig, i så fall har ni ju inte så mycket till val. Eller ja, man kan ju hålla för ögonen. Get creative!

Jag har ont i halsen och oroar mig att jag har blivit smittad av Martin. Det hade varit väldigt obra, jag har redan varjt sjuk för vintern och räcker bra med en gång, tack. Får se ifall det släpper under dagen, får väl knarka lite Bafucin och så vidare. Te, kanske. Vi får se. Har jag tur så glömmer jag bort det i mitt berg av arbete, typ. Um.

Jag har väl inte så jättemycket att säga idag. Min hals gör ONT. Räkna med ett antal gnälliga blogginlägg inom en väldigt snar framtid ifall halsfan inte ger med sig under dagen. Kände mig för övrigt till viss del febrig igår. ÄR jag sjuk eller?? Fattar inte. Låter gärna bli, tack. Jag har jobb att göra och det går förvisso att jobba hemifrån men det är klar suboptimalt. Blä.