Redhead bedhead

4f147748274a11e292a022000a1c02a4_7

Jag är så galet trött idag. Jag sov ju i vanlig ordning knappt något alls natten till igår, så när jag fick sova relativt gott i nättras så var det ändå inte i närheten av hur mycket sömn jag behövde återställa. När klockan ringde imorse så sade jag bara oh hell no och ställde fram den en timme, i förhoppning om att jag skulle vara lite mer …närvarande när den ringde igen. Det var jag såklart inte, men jag hade inte stort val annat än att gå upp. Mutter mutter.  Men men, det reder ut sig under dagen. Jag går till sängs tidigt ikväll också så kommer jag att vara bättre återställd imorgon när jag går upp, det är jag säker på :)

Igår fixade jag el + internet till min lägenhet. Insåg att det kan vara en bra grej att göra, i synnerhet när man (i vanlig ordning -_-) är ute i sista sekunden. Gick dock finfint, fick prata med trevliga människor både på DinEl och på ComHem :) DinEl-snubben kläckte ur sig klassikern ”Var bor du? Det låter som Norrland..?” och jag fick glatt upplysa om att nej, jag är gotländska. Det låter bara lite norrländskt när jag försöker tala svenska.

För övrigt så vill jag bara ge en shoutout till mitt hår; Jag köpte en förpackning blekning och körde i i söndags i förhoppning om att det skulle dra ut det svarta ur håret så att jag kan henna om det och ha hela håret rött istället för att hälften är svart, och …det gick precis som jag ville. Det svarta är borta (med undantag för någon enstaka ”fläck” här och där) och håret är nu helrött. What. Hur kunde det vara så enkelt?! Jag klagar inte, jag är bara förundrad över att något jag gjorde med håret gick RÄTT för en gångs skull. Magi!

Igår köpte jag ett par nya träningsbyxor inför hösten men när jag skulle prova dem i provhytten så råkade jag istället få syn på min rumpa i spegeln och stod och stirrade på den ett tag. Egads, jag börjar ju se riktigt vettig ut. Yay! :D *nöjd*

Idag tänkte jag tömma min garderob i en resväska och promenera bort med det till nya lägenheten. Ju mer jag kan flytta dit i veckan desto enklare kommer lördagen att bli. Jag bara längtar tills flytten är klar, jag ser verkligen fram emot att få bo i min nya, egna lägenhet :D Så bra <3 …och det blir tredje gången på ett år som Martin får hjälpa mig att flytta. Eh. Inte för att jag flyttar ofta eller så… -_-

Aja. Jobba vidare nu. Tjipp och wog!