Statusrapport & Dagens outfit

Screen Shot 2013-02-12 at 5.44.52 PM

 

Känner mig verkligen superhawt idag. Oversized collegetröja (med Miskatonic University-tryck på, förvisso!), urtvättade långkalsonger och lila raggsockor. Håret i en slarvig knut och inget smink. Hej hå, såhär ser jag ut när jag jobbar hemifrån. …och har tvättid. Knödde  ner till stugan med tvättkorgen och mötte såklart grannen ovanför i trappuppgången. Jo hej, det är jag som är den ni STÖR hela tiden. Grrr. (och antingen så skrek de just på varandra på extremt hög volym däruppe eller så nös någon, jag vågar ärligt inte säga vilket av det som just hände)

En annan av grannarna har en hund som skäller hela tiden. Vad kan jag säga, jag ser fram emot att flytta härifrån. Dessvärre har jag i nuläget ingenstans att ta vägen, men det löser sig :)

Planerar outfit inför lördagens romantiska middag med Martin ♥ Förhoppningsvis får jag till något jag trivs i och som han tycker är vackert :) Man firar ju bara sex månader en gång! (eh, förhoppningsvis i alla fall :D) (eller ja, man kan ju fira sex månader som gift och så vidare också…) (jag tar tillbaka mitt uttalande, helt enkelt) Jag har jobbat lite med projektet också och det börjar bli klart. Jag kan äntligen se att det faktiskt finns en stor chans att det är FÄRDIGT tills på fredag, och det känns bra! Heja heja!

Nåväl. Skall strax ner i tvättstugan igen och skall fixa lite mer med projektet fram tills dess. Kram på er!