#november100 – mindre än 10 kvar! :D

photogrid_1480062551978

Med morgonens fem kilometer är jag nu uppe i 91,5 kilometer sprunget under november! 😀

Jag har med mig träningskläder och planerar att springa imorgon när jag är hos pojkvännen, men jag känner också att det KAN vara okej att stå över ifall tiden inte tillåter en springtur mitt i allt. Vi har en del att stå i, och eftersom jag ändå ligger så bra till så KAN jag vara okej med bara tre rundor denna vecka.

Det …känns i kroppen. Först tänker jag att det är jag som blivit kass, helt plötsligt. Förra veckan sprang jag både snabbt och långt och den här veckan har varit seg och trög. Samtidigt så tänker jag att det kan ha att göra med min trettonkilometare i söndags. Jag hade samma problem efter mina två midnattslopp i somras – första veckan+ efteråt så gick det verkligen inte att springa. Trots att jag just sprungit 10 + 10 kilometer på en vecka så kunde jag inte komma över tre kilometer hur jag än gjorde. Sedan lossnade det igen – kroppen behövde få återhämta sig bara. Jag vet inte ifall det är samma sak nu, eller om det kanske till och med bara beror på att jag har mens den här veckan – eller att det bara är en dålig vecka. Man har ju sådana också, liksom. Vi får se hur det känns nästa vecka 🙂

Om jag INTE springer imorgon blir det två femkilometare nästa vecka. Springer jag imorgon så försöker jag nog ändå springa två femkilometare nästa vecka 😉

Springer jag imorgon (eller på söndag) så får ni en bloggpost på måndag. Jag kommer inte åt att skriva när jag är hos pojkvännen – jag har bättre saker för mig än att sitta och blogga då :))

SÅ NÄRA MÅLET NU! Vilken känsla 😀

One thought on “#november100 – mindre än 10 kvar! :D

  1. Att komma upp i tresiffrigt i månadsstatistiken på jogg.se är roligt! Har hittills bara gjort det typ fem månader någonsin, men det ser lika fint ut varje gång 🙂 Är du såhär nära målet lär det inte vara nåt problem att greja det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *