#november100 – Kort och koncist

Dagens runda blev kort. Lite kortare än tänkt, men eftersom jag sprang igår kväll så hade kroppen inte riktigt fått återhämta sig så mycket som den önskat, så när jag sprungit tre kilometer så saktade jag ner och gick resterande två kilometer hem. Jag skulle kunna säga att det var en dålig runda, men jag tänker att varje träning är fortfarande träning, och det bidrog ändå med tre kilometer till mitt månadsmål – tre kilometer mer än jag hade haft ifall jag legat kvar hemma i sängen och snarkat.

Jag tar det lugnt resten av dagen idag + imorgon, och sedan ser vi vad jag orkar på fredag 🙂 På fredag BORDE jag verkligen ha återhämtat mig till fullo efter söndagens tur (ifall det nu är den som är med och spökar..?) men jag tänker heller inte ha för höga förväntningar så att det slutar i besvikelse. Det blir vad det blir!

Dagens träning utöver löpningen är att jag drog med mig en väska på tio kilo till kontoret imorse 😉 DET var tungt, kan jag säga. Kändes i armarna. Kändes sannerligen i låren när jag gick i uppförsbacke, haha 🙂

screen-shot-2016-11-23-at-10-32-16

Nya tag på fredag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *