#november100 – Mål är till för att krossas!

photogrid_1479838917572

En dags uppehåll för att återhämta mig efter min trettonkilometare i söndags. Ändå intressant: I söndags efter att jag sprungit färdigt var jag så stel i hela kroppen att jag knappt kunde röra mig, och jag var övertygad om att jag skulle ha det tio resor värre igår, måndag. Vi kan ju säga att jag var både lättad och förvånad över hur mycket kroppen redan hade hunnit återhämta sig när jag vaknade igår? Jag tar det som ett kvitto på att jag börjar bli bättre tränad, det här med att träningsvärk och downtime blir kortare stunder än tidigare. Wohoo!

Idag en lugn runda, och inget större mål mer än ”tre kilometer vore ju najs för då når jag 80” och nu sitter jag ju då alltså på 83,3 kilometer. Woo! Det innebär strax under 17 kilometer kvar för november, och jag har 2-3 pass till denna vecka och sedan 1-2 pass sista veckan i november. Jag tänker inte ropa hej riiiiktigt än, trots att jag nu faktiskt åtminstone är PÅ bron (men inte över!) men det känns ändå väldigt bra. Jag har just nu högt förtroende för att jag skall klara detta! Och DET, mina vänner, känns väldigt bra. Jag var i början orolig att mitt mål för november skulle vara alldeles för högt, men det ser ju faktiskt riktigt bra ut 😀

Mitt mål för december är att pumpa upp årets prestation till 400 kilometer. Jag har i skrivande stund – och med som sagt var ett par pass kvar av #november100 – 379 kilometer sprunget, så det är kanske ett lite lågt mål, men jag vill ta det liiite lugnare i december än jag gjort nu i november.

Det MÅL jag satte för 2016 var att prestera mer än jag gjorde 2015. 2015 sprang jag 43 gånger, på en total på 191 kilometer. Idag sprang jag pass 81, och är som sagt var på 379 kilometer. Jag känner att jag faktiskt har gjort ganska bra ifrån mig här? 😉

Men året är inte slut än! Vi får se var det stannar 😀 Det lutar ju dock åt att jag dubblar vad jag gjorde 2015. Hurra!

Vi återkommer vad gäller mål för 2017. Jag har en del idéer, men vi avvaktar tills vi är lite närmre nyåret med den diskussionen tror jag.

Jag skall försöka springa imorgon + på fredag + på lördag. Lördag blir som sagt var ett backpass på 5 kilometer. Bra träning för låren!

 

Dagens accessoarsrekommendation

Reflexbälte för förvaring av nycklar + lypsyl:

IMAGEEDITED=True

Reflexväst för god synlighet såhär i novembermörkret:

IMAGEEDITED=True

SJUKT BRA om man vill minimera risken att bli påkörd! Som bilförare kan jag säga att fotgängare verkligen är fullkomligt osynliga i det här mörkret om vi inte har reflexer på oss. Oavsett hur stort ansvar som ligger på bilisterna i detta så känner jag personligen att jag gärna hellre tar på mig en reflexväst när jag springer än att jag eventuellt (om jag överlever) kan få peka finger mot en bilförare, köra ett Nelson-garv (”ha-ha!”) och säga ”DET VAR DITT FEL!”

Det var allt för idag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *