#november100 – Kontorsrundan

tumblr_ogu3i6fedg1swv52fo1_1280

En kortare runda idag, men ändå fem kilometer +!

Det blev som sagt var en lunchrunda iochmed att jag har gäster hemma (well, EN gäst, men en viktig och bra sådan!) och jag har haft ett öga ut genom fönstret hela förmiddagen och övervägt vädret. Det har mestadels spöregnat, men lyckligtvis så var det uppehåll under tiden jag sprang! Nu öser det ner igen, så jag lyckades verkligen pricka precis det där lilla fönstret då himlen sprack upp i blått och regnet endast kunde märkas i pölarna på marken. Ibland har man tur! 🙂

Jag hämtade igår kväll ut på posten ett paket från H&M innehållandes två par vinterlöpartights, modell denna:

hmprod

Köpte dem både i grått (avbildat) och rött, så nu har jag två par riktigt schyssta tights att varva med under vinterlöpningen.  Kan varmt (höhö) rekommendera dem! De finns via denna länk 🙂 Also, det bästa: REFLEXER PÅ BENEN! 😀

Rundan i sig var hur som haver sisådär. Jag var tröttare än jag borde ha varit, och det kändes mest som uppförsbacke och lermodd hela vägen runt. Det blev aldrig riktigt någon runner’s high eller annan form av ”ALLT KÄNNS BRA”, men man har sådana rundor ibland också. Varje runda är inte perfekt – och det behöver vara så, för att man skall kunna uppskatta de BRA rundorna också.

Nu vet jag i alla fall att det finns en helt okej runda på strax under 5.5 kilometer vid kontoret, så de dagar då jag inte tvunget måste springa längre än så så är det enkelt att tillgodose under arbetstid! 🙂 Synd bara att vi har en enorm brist på plats för att torka kläderna efteråt. Vårt gamla kontor hade en sådan där torkställning på väggen – det nya har fyra krokar. Jag har därför klätt hela ”stången” på dörren (handikappanpassad toalett) med mina kläder, inte så jättekul för mina kollegor kanske men de måste ju torka innan jag kan knö ner dem i ryggsäcken och ta dem med hem.

Man kanske borde föreslå att vi införskaffar ett torkskåp..? Kommer ju om inte annat att vara populärt nu under vintern, skulle jag tro.

Nåväl. Nästa runda är på söndag och om inget får mig att ändra mig i sista sekund så har jag en ”kul” runda planerad – något jag hittat på kartan skulle kunna fungera och som jag är nyfiken på att se vad det innebär i praktiken 🙂

November100: 64,6 klart; 35,4 to go! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *