#november100 – Lagom

Det var en sådan där runda som var varken bra eller dålig. Den kändes inte super. Den kändes inte sämst. Jag försökte få igång min kassa GPS-klocka för att ha en visare på hur långt jag sprungit (och för att lite försöka justera efter tid/kilometer och hålla en god hastighet) men den hamnade tydligen dels en kilometer efter, och dels visade den hela tiden 20-40 sekunder långsammare än jag var enligt de appar jag hade på telefonen. Det blev allt som allt strax över 6 kilometer, så på så vis ändå en bra runda! Kan inte klaga på det, liksom 🙂

Efter nästa runda hamnar jag på 50k+ sprunget under november, det vill säga 50% av mitt mål. Jag hade räknat fyra rundor á 5 kilometer i veckan, och har legat strax över 5k nästan varje runda. Jag vill inte ropa hej innan jag är över bron, men det ser ändå ljust ut – jag tror att jag kanske KANSKE till och med kan överträffa mitt mål på 100, om så ändå bara med någon fjuttig kilometer? 🙂

…ser också fram emot december då jag skall ta det lite lugnare. Eller så gör jag inte det? Kroppen är glad över sina fyra rundor i veckan. Vi får se vad det blir av det, jag vill inte planera riktigt så långt fram i tiden riktigt än 🙂

tumblr_ogl0m2vils1swv52fo1_400

(också ett awkward moment när min granne kom ut och undrade vad jag sysslade med när jag tog min post-run selfie. det kostar att ligga på topp!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *