20 kilometer till klarar vi väl?

(inlägget skrivet 2016-12-15)

En skön runda på 4.5 kilometer efter ett par dagars vila. Tre dagar, för att vara exakt. Med tanke på att vaden gjorde ont i lördags när jag sprang och att jag hade enormt ont i benet under lördagsnatten (mycket på grund av en enormt obekväm säng) så kände jag att jag ville låta benet få vila ordentligt innan jag gav mig på att träna igen. I retrospekt förmodligen helt rätt beslut! 🙂

December har varit en ”dålig” månad om man jämför med november och mina 100 sprungna kilometer. Men jag sade redan i november att jag skulle ta det lugnt i december, och att jag ville klara 50 kilometer (+2.5 för att få en jämn siffra på slutet :)) i december och jag ligger ändå bra till.

Just nu är jag i valet och kvalet i huruvida jag skall springa imorgon bitti eller ej. Jag KOMMER att ta med träningskläder och försöka köra en runda i Surte (BACKAR!) i helgen, men jag hade velat ha in en runda till här i Malmö – om det går. Anledningen till varför detta ens är en fråga just nu är att vi skall äta middag med teamet efter jobbet ikväll, och jag är så sugen på att få ta ett glas vin och bara slappna av lite. Problemet är att ett glas vin gärna blir TRE, så jag funderar på ifall jag skall hålla mig till vatten och kunna springa? Eller om jag skall försöka att faktiskt bara ta ETT glas vin, gå hem relativt tidigt och kunna springa imorgon..? Jag vill springa. Jag vill också ha en kul kväll utan stora krav på mig själv. Vi får se hur jag gör – springer jag imorgon (fredag, skriver ju detta på en torsdag trots att det handlar om onsdagen) så skall jag försöka att faktiskt posta ett blogginlägg liksom RÄTT DAG för en gångs skull 😉 Träningsbloggen hamnade tyvärr lite i skuggan av vanliga bloggen i kombination med fokus på jobb + Musikhjälpen.

Apropå Musikhjälpen vill jag göra något kul till nästa år. Skapa ett större engagemang. Göra något roligt och löprelaterat. Det är så många engagemang som gäller löpning! Jag skall fundera lite på vad det kan bli av det. Jag har ju en träningsgrupp på Facebook, kanske de skulle vara intresserade av att vi gemensamt samlar in pengar för #mh17? 🙂 Detta är en av mina favoritveckor på året – Musikhjälpen har en stadig plats i mitt hjärta. Det har löpning numera också. Jag vill kombinera dessa fina saker! 🙂

Så ja, jag sätter ett ”KANSKE” vad gäller löpning imorgon. Kvällen blir vad den blir 🙂

Men, som titeln säger: Jag har 20 kilometer kvar den här månaden. Oavsett om jag springer imorgon eller inte så kommer jag absolut att klara av 20 kilometer innan nyår. Det blir ett par rundor i Surte över min julledighet – mer backar! Måste komma ihåg att packa med mig dubbskorna också, bara 😉

I can do it! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *