En tur i regnet

(skrivet 2016-12-15)

Lördag. Visby. SPÖREGN. Så himla kallt? Tur att man har varma kläder med sig, då 🙂 Missade att få med vantarna, men det gick bra ändå. Hoodien har långa ärmar och tumhål så höll händerna varma nog under rundan ändå. Springa på P18! Detta har jag ju sett fram emot 🙂

Såg skyltar om Lucialoppet. Ah… Det här hade jag ju kunnat kolla upp i förväg om jag bara tänkt lite på saken? Jag VET ju sedan tidigare att det går ett Lucialopp varje år kring Lucia, det hade varit kul att delta i. Nåväl – får köra det nästa år 🙂

Rundan i sig gick bra, ändå. Det gick bra fram tills mitt vänstra knä och min högra vad började göra väldigt ont. Eller skenbenet snarare än vaden. Kombination av skenben och vad! Jag stannade efter 3,5 kilometer och försökte gå loss värken. Det ville sig inte riktigt. Jag stannade till vid en lyktstolpe och stretchade, då lossnade det. Gjorde valet att inte fortsätta springa utan istället låta benet vila. Planen var ju att gå in på stan vid lunch och med facit i hand fick jag 26 000 steg under dagen, så jag tror att jag ändå fick ganska bra träning trots kortare runda än först planerat 🙂

Nästa visbyrunda blir någongång i februari, tror jag. Det är då jag siktar på att hälsa på mommo nästa gång! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *