Sunday Runday

Jag gillar att springa på söndagar! Well, i ärlighetens namn gillar jag ju att springa alla dagar, men sunday är runday och när jag har hela eftermiddagen ledig helt plötsligt så är det skönt att snöra på skorna och sticka ut en tur.  Jag sprang utan direkt mål. Jag vet inte riktigt var jag ville – jag sprang mot Bulltofta men kände mig inte jättetaggad på att springa rundan där ute. När jag var nästan framme svängde jag av åt vänster istället och hamnade någonstans där jag aldrig varit, men jag har lärt mig tillräckligt om mina omgivningar här i Malmö för att veta att ”fortsätter jag i den här riktningen kommer jag antingen hem eller till motorvägen och kommer jag till motorvägen så kommer jag hem”, så det var liksom mest spännande och inte särskilt ”farligt” att följa den här nya, intressanta stigen. Sagt och gjort så var jag efter tillräckligt många steg i korsningen här utanför där jag bor, så jag hade ju uppenbarligen rätt i att jag visste var jag bor 😀

Rundan i sig var uneventful. Min bror ringde mitt i och jag svarade och flåsade en stund och till slut fick jag fråga vad han ville och be att få återkomma pga behöver andan för att kunna springa vidare. Jag kom allt som allt runt 6.6 kilometer vilket jag ändå är nöjd med. Tiden var inte episk men good enough, och det RÄCKER.

Väl hemma och duschad tog jag mig ner på ICA och köpte batterier till min termometer, så nu står den installerad i fönstret och visar utetemperaturen för mig. Detta är intressant pga har svårt att med en blick genom fönstret på morgnarna avgöra hur varmt jag bör klä mig, och jag har den senaste tiden tyvärr varit lite för varmt klädd under mina rundor. Nu kan jag istället se ifall vi ligger på plus eller minus och anpassa outfit därefter – mycket smidigt! Jag har smitit ut i köket ett par gånger under kvällen bara för att beundra min lilla termometer, haha 😀 Ingen avancerad termometer ens, en sådan här blev det:

skarmklipp

Köpt på Clas Ohlson! 🙂

Nu skall jag lägga mig. Imorgon har jag tvättid och sedan börjar löparveckan om på nytt 🙂 Springer nästa gång på tisdag, tänkte jag. I helgen tänker jag springa i Visby! 😀 DET ser jag fram emot! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *