snowman

Nytt rekord! :)

Nytt personbästa på 1 kilometer! Herrejättedjävlars vilken fart? 😀 Jag menar, jag vet ju att jag sprang fort. Jag bestämde mig för att lägga på lite hastighet idag, springa snabbare än jag brukar. Satsa lite. Vafan, i värsta fall får man väl pausa och vända hem tidigare ifall det är att man tar ut sig för fort? Och så hände …detta. 4:09 på en kilometer. Mitt tidigare personbästa är strax under fem minuter, vill jag minnas. Vilken drömfart jag höll där, en stund! Överlag snittade jag 5:55/km på sex kilometer och det klagar jag INTE på. Det är riktigt bra! Siffror jag var så nöjd över i december var när jag snittade 6:09 och 6:07 på två rundor, och idag var jag snabbare än så.

Det var blåsigt ute. Blåsigt men varmt. Ja, faktiskt: Varmt. Det var tio grader utanför fönstret enligt min termometer när jag kollade innan jag svidade om till träningskläder imorse. Jag kunde inte ens tro på det så jag kollade till och med vackertvader.se – som sade precis samma sak. Okej… Då skippar jag väl ”långkalsonger” då? I retrospekt precis rätt val. Jag var lagom varmt klädd för dagens runda – vilket också är precis varför jag skaffade mig den här termometern 🙂 Motvinden var lite besvärlig emellanåt – främst för att den lägger sig rakt i munnen och gör det jobbigt att andas = jobbigt att orka springa mellan varven. Ugh. Men det är december – värmen till trots så hör ju besvärligt väder till, ändå.

Idag var överlag en bättre springtur än i förrgår! Mer pepp på att springa. Någorlunda seg ur sängen ändå, men inte i närheten av hur segstartad jag var i tisdags. Härligt!

Efter jobb idag packar jag väskan inför morgondagens resa till Gotland. Jag tänker nog ta med hela TVÅ ombyten träningskläder, ifall att jag skulle få för mig att springa både lördag OCH söndag. Vi får se. Jag tänker springa lördag – allt utöver det är bara en bonus 🙂