snowman

#november100 – Det går bra nu! :D

screen-shot-2016-11-16-at-08-57-49

En överblick över årets löpning, hittills. Notera hur jag sakta men säkert sänkt mitt snittempo lite grann? Eller ja, det pendlar ju upp och ner. Det kommer säkert (?) att öka någorlunda innan november är slut, men just nu känns det ändå bra. Jag har ju uppenbarligen nått någon form av progress, och det skall man aldrig underskatta! 🙂

Det var varmt den här morgonen. Jag kan inte säga HUR varmt, men det kändes nog faktiskt som en 4-5 plusgrader ute. Jag var klädd för …lite kallare än så. Jag har tvättid ikväll och hade sparat favorithoodien för den här morgonens runda, och den var varmare än jag behövde ha på mig. Vantarna hade jag på mig i kanske tre-fyra minuter, resten av sträckan har jag hållit dem i handen och mest irriterat mig över att de var med. Men alla andra morgnar har vantar behövts, och hellre att man får ”släpa” på vantar i onödan än att fingrarna blir stela och förstörs, right? Jag har ju problem med vad gäller kyla och fingrar efter att jag kylskadade dem under min tid i bowlinghallen. But I digress!

Förvånansvärt nog så sprang jag snabbare den här morgonen än igår? Nog för att det ”bara” var 2 sekunder per kilometer, men det är inte en dålig grej. Här är veckans hittills två rundor:

screen-shot-2016-11-16-at-08-58-10

Och här är först gårdagen;

screen-shot-2016-11-16-at-09-03-52

…och sedan dagen;

screen-shot-2016-11-16-at-09-04-07

Nästan identiska sträckor, dock en viss skillnad i var jag vände vid trekilometers-sträcket. Jag har på kartan hittat en runda jag är sugen på att testa, men det blir inte fredagens runda. Kanske på söndag?

På fredag hade jag initiellt tänkt springa på morgonen som jag brukar, men jag får besök imorgon eftermiddag-söndag eftermiddag och det känns onödigt att rustera runt i hallen dels på väg ut, sedan på väg in och sedan på väg ut igen. Istället tar jag med träningskläder och springer ett varv här vid havet före lunch istället. Det är ändå kul att ändra runt lite vad gäller platser och tidpunkter, så vi får se hur jag presterar i Västra Hamnen på fredag före lunch :))

Hur som haver är jag klart nöjd med morgonens runda, och nu ser jag fram emot morgondagens vilodag. Det känns i mina lår att det har blivit mycket långpass på sistone – jag tror att jag i december nog skall blanda in lite kortare sträckor och eventuellt intervaller också. I synnerhet om det blir snö och slask och halt ute. Icebugs eller ej så bör man ändå vara liiiite försiktig när det är halka, känner jag! 🙂