snowman

#november100 – 25% klart!

Springer man fyra dagar i veckan så hamnar två av passen i rad förr eller senare. Imorse var en sådan dag, eftersom jag sprang igår. Jag gick upp tidigt och svidade om och stack ut för att springa, med en plan att försöka ta 5-6 kilometer men också ett internt ”okej” att avsluta tidigare ifall kroppen skulle protestera efter gårdagens 8 kilometer.

Det var kallt och blåsigt ute, vilket emellanåt var lite jobbigt. Jag har en halsduk i form av en tub som jag emellanåt drar upp över munnen för att försöka värma luften jag andas, och det gör en viss skillnad. Jag har dock haft lättare halsont och en viss hosta efter mina pass den senaste tiden. Känner dock inte av någon form av sjukdom utöver halsen och hostan, så jag hoppas att det bara är en tillfällig grej som beror på att jag i rask takt andas in väldigt kall luft.

Det blev i alla fall ~6,6 kilometer idag. Samma runda som i fredags, känns som en bra sträcka att springa. Jag har nu avklarat de första ~25 kilometrarna av 100, dvs 25%. Nice!

De senaste passen har ju alla varit över fem kilometer och det känns otroligt bra. För ett par månader sedan var tre kilometer jobbigt, nu tar jag sex kilometer. Jag gillar det! Jag älskar att se och känna hur mycket bättre jag blir av detta. Började lyssna på Varvetpodden imorse och de intervjuade hon som står bakom Maratonpodden (som jag tänker börja lyssna på på hemvägen idag!) och hon sade att träningen inför ett halvmaraton är mer lik träningen inför milen snarare än träningen inför ett maraton. Det ger mig mer hopp inför Göteborgsvarvet! 🙂

…något som hade varit oerhört häftigt hade varit att köra NY Maraton 2018. Skall jag sätta det som ett potentiellt mål? Jag menar, pojkvännen är inte svårflörtad på NY/USA, så… 😀 (fast vi får nog se hur morgondagens USA Election avlöper först, jag är inte säker på att jag vill besöka Trumps USA)

Det var allt för dagen. Imorgon vilar jag, nästa runda blir på onsdag 🙂