snowman

#november100 – ”20 down, 80 to go!”

Det blev ett par glas vin igår. Och när jag säger ”ett par” så menar jag två stora glas rött och två-tre mindre glas vitt. Och en öl. Jag hade min mor på besök och vi blev nostalgiska och pratade om allt mellan himmel och jord, men kom ändå i säng i okej tid. När jag vaknade imorse (relativt tidigt, eftersom jag inte kan sova på söndagsnätter om jag inte går upp i tid på söndagsmorgnar) så var jag trött, någorlunda bakfull och djäkligt hungrig. Tog en resorb, åt en Nije-pudding (med saffranssmak, så himla god!) och sedan åkte min mamma hem och jag bytte om till träningskläder. Jag hade ju redan tidigare i veckan bestämt att jag skulle ut och springa idag, så det var ju bara att bita i det sura äpplet, som man säger 😉

Mitt mål för dagen var ”spring så långt du orkar, men allt från åtta och uppåt är hur bra som helst”. Det blev åtta, och den sista kilometern var djäkligt marig. Ändå enormt nöjd med dagens prestation! Det har varit en bra vecka, och min sunday runday var grädde på toppen! :))

Jag tänker springa imorgon bitti, så efter att jag har författat färdigt detta och postat så skall jag bege mig in till min säng med en bok för en tidig sänggång. Vi får se ifall jag har något pass att blogga om imorgon!

tumblr_og7uzvt6g91swv52fo1_1280