Kategorier
Meta Träning

Singing in the rain

Helvete vad det har regnat idag? Var fullständigt genomblöt innan jag ens var 500 meter hemifrån Johan imorse; alla mina kläder hänger på tork hemma nu, jag fick stanna flera gånger och försöka vrida ur jackan för att den blev så tung av vätan.

Det var regnigt igår kväll också, men inte lika illa som idag. Igår blev det 4 km vilket jag är väldigt nöjd med! Imorse 1,6 km fast jag gärna sprungit lite till, men lärde mig under min förra runstreak att jag inte får ta ut mig för många dagar i rad så det får räcka med kort sträcka mellan de dagar jag satsar lite längre.

Har idag unnat mig att köpa lite pepparkaksformar inför stundande julbak, även fast det är över en månad kvar tills det är relevant. Lika så gott att vara ute i god tid? Det blev lite alla möjliga djur och saker, bland annat en enhörning och två rådjur. Nästan som att jag köpte dessa med två personer i åtanke *host*Johan och *host*Elvira hrm

Onsdagen är snart slut och jag skall handla lite snabbt på hemvägen innan jag skall fixa lite kvällsmat och ta mig över till Johan.

Det är spännande saker på gång i bakgrunden och jag vet inte riktigt när jag kan tala öppet om dem men avvaktar lite till. Bara vet att Carina är nöjd och glad och allt är som jag vill att det skall vara 🥰

Nåväl. Ha en fin kväll, trots regn! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *