Kategorier
Meta Squeee Träning

Ölgäri

Halli hallå! Ja men det där var ju en bra helg! :)

Lagom häng med mamma hemma i fredags, och sedan ut på Station Linné för en liten tweetup med tre trevliga brudar. Avslutade med en sista öl på Dugges Pils, och sedan promenerade jag hemåt så långt jag orkade i spöregnet innan jag hoppade på bussen sista biten.

I lördags satt jag i stort sett och brodera från åtta på morgonen till typ elva på kvällen, men kom en bra djävla bit på vägen. Det är inte helt klart än, men jag är ju inte långt ifrån? :D Skönt att det går så snabbt, jag trodde jag skulle få sitta väldigt länge med detta. Firandet av mamma i söndags ställdes in pga förkylning, så jag ägnade också större delen av söndagen åt att brodera. Det blev även en springtur och sedan tog jag bussen över till J♥o♥h♥a♥n för att söndagsmysa och titta på fighty men <3 BRA GREJ.

Idag… en lagom lugn dag. Sex körprov (5 körkort) och sedan har jag mest pillat lite på mitt broderi och tagit det lugnt. Nu är det en timme kvar av dagen och jag undrar mest var tiden tog vägen? Ibland går det så himla snabbt.

Ikväll skall jag springa över till Johan för att sedan springa hem imorgon bitti — de stänger av vattnet hemma igen, så vill vara klar i duschen före 8:00 så att jag inte riskerar att stå där med lödder över hela mig och NOLL vatten att spola av det med. Skall sedan städa av lite hemma; märkligt nog blir det stökigt om man sitter en hel helg och pysslar? :D Vardagsrummet är dock nästan inget kvar att plocka ordning i, däremot är det just nu KAOS i sovrummet och öh där skall ju jag och Johan sova imorgon så jag får helt enkelt se till att få sorterat på allt det där ^^

Det bör vara en ganska lugn vecka, och sedan blir det FREDAG och då kommer TORO och stannar över helgen :D Det blir awesome! På söndag skall vi äta lunch med Eva så att de här två får träffa varandra för första gången, får se ifall detta blir trevligt eller att de gangar upp mot mig och är svåra :D

Whee! ^^

Right. Nu är Johan ute och plockar svamp så jag håller alla tummarna att det i min relativt omedelbara (nåväl) framtid finns en svampmacka eller två. Igår åt vi rökt cheddar + rökt rådjursben; rådjur som ju Johan skjutit. Och rökt! DET VAR GOTT. Jägarflickvän är nöjdaste flickvännen :3

OK. Ha en bra kväll! Det blir dag 41 i min Runstreak :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *