Kategorier
Meta

Meh

En tisdag som sakta drar sig mot sitt slut. Eller ja, 2 timmar och 40 minuter kvar, men ni vet.

Det är ett jättetrist slemregn ute. Sådan där konstant vätande, men liksom inte ens droppar. Bara en entusiastisk dimma, kan man väl säga. Duggregn deluxe. Nästan som att det snart är november… :P

Sprang inte imorse så jag skall springa ikväll, innan jag sticker över till Johan igen. Det var föräldramöte i skolan så han blir hemma lite senare än vanligt, så då kan man ju passa på att ta en kvällsrunda. Får se ifall jag kanske till och med siktar på att springa lite längre än 1,6 km då — det hade ju varit fint med 3-3,5 kanske. Men det beror på så många saker — vädret, till exempel. Kanske. Det märker vi.

Lite över två månader till julafton och jag är klar med en julklapp, och det är väl öh allt. Skall sätta mig vid tillfälle och göra en lista över vem och vad och varför, och sedan göra lite mer konkreta planer kring det. Ogillar att allt känns så oplanerat hittills, men ja.

Inte så inspirerad idag, tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *