Kategorier
Meta Träning

Hälen från helvetet (hälvetet)

Det är fredag, jag har 2,5 timme kvar av dagen och när jag slutar skall jag köpa mig en drickyoughurt och tralla in på stan för att möta upp med Toro. Det blir bra! Imorgon skall vi grilla korv, och öh det är väl planen as of now ^^

Jag sprang mitt backpass imorse. Fortfarande den korta sträckan (1,61 km) men en bra bit av det i uppförsbacke. Den är BRANT, den backen. Man springer inte fort! Men det bygger såklart muskler att kämpa sig uppför, så jag försöker ta mig upp där en gång i veckan. Tänker att det förr eller senare är något jag tjänar på :D

Det bidde ju inget Göteborgsvarv i år. Det blir av nästa år, men då tänker jag inte springa. Kommer inte att anmäla mig dit igen, dels för att jag inte kommer att kunna klara en halvmara, men främst pga de har skött den här grejen så oerhört illa. Jag fattar att det inte är deras fel att det är pandemi, men att in i det sista mana folk att anmäla sig och sedan ba ”nej men vi har inga tillstånd så det blir inte av lol och ni får inga pengar tillbaka” är eh …speciellt. Nu har de erbjudit att man FÅR flytta sin startplats till nästa år, eller att man istället får springa deras nya lopp Light Run på 12 km i kuperad terräng i november, så jag tog det istället. Det är större chans att jag klarar 12 km om en månad än 21 km om ett halvår. Den här djävla hälsenan jag har haft paj :< Den är ett aber när det kommer till löpning, kan jag säga.

Jag skall försöka få in någon form av lite längre pass inom kort — kanske på söndag, om jag orkar — så att jag kan bygga upp lite kilometer en gång i veckan, och sedan hålla mig till korta pass resterande dagar i veckan för att inte överanstränga benhinnorna. Just nuuuu känns det ändå ganska rimligt, vi får se ifall det är hållbart i verkligheten också :)

Men ja. Jag skall dammsuga och fixa nu, vill vara klar i god tid så att här är fint innan jag gör helg. Ni får ha en fin dag och en trevlig helg! Det tänker jag ha :) Torohäng i två dygn och sedan mysa med Johan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *