Kategorier
Meta Squeee

En solskenshistoria

Solen skiner! Det är jättefint väder ute idag, och det är till och med ganska milt? Det blåser dock, men vafan. Man kan inte få allt! :)

Det är torsdag, det är lite över en timme kvar av dagen och jag är mest bara nöjd med livet just nu. Skall dricka min torsdagsöl när jag kommer hem och sedan skall jag ta mig över till Johan och bara CHILLA. Och mäta lite, because reasons :3

Fina helger för helgen; jag och Elvira skall baka halloweenkakor och på lördagkväll skall vi alla tre till Leif och Addis för att inviga deras nyrenoverade kök, så jag skall komma ihåg att packa med någon snajdig klänning att se snofsig ut i :D
På söndag springer jag hem efter att fighty men är avklarat, och sedan kommer Eva och hänger och hjälper mig att rensa lite i mina garderober :D Eller ja, min garderob*, det är ju bara en även fast den är relativt stor. (sa flickan)

Trädet här utanför är extra knallgult idag, men löven har börjat bli lite färre. Det är inte länge kvar innan den där eftermiddagen då det säger TJOFF och alla kvarvarande löv simultant faller av, men tills dess njuter jag av det knallgula, eldiga. November …är inte lika fin. Oktober är ju min favoritmånad (goff goff goff osv) men jag älskar ju maj också. November är *okej*, den är i alla fall inte lika illa som februari/mars som mest bara är slask (men å andra sidan bra tid eftersom det då börjar märkas kraftigt hur snabbt ljuset kommer tillbaka om kvällarna)

Jag gillar …året. Jag gillar att bo här, i ett land med tydliga och vitt skilda årstider. Jag hade inte velat bo i ett land där allt ser likadant ut året om, jag uppskattar ju den försiktiga våren, den kraftiga sommaren, den döende hösten och den kritvita vintern liksom.

Mrrrr. Just nu gillar jag ju typ ALLT, ändå. Skillnaden på att må bra och att inte må bra. Just nu är allt väldigt solsken och hundvalpar och neat-oh. Jag hoppas att det fortsätter att vara så länge till :)

HejDÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *