Kategorier
Meta

Dåtidens människor är inte nutidens människor

Hittade lite bilder från för länge sedan, typ 10 år sedan, och insåg hur mycket sämre livet var när man omgav sig med folk man trodde var vänner men som liksom inte var det? Jag har kanske en mindre krets om mig numera, men alla är där för att jag vill ha dem där och för att de vill vara där, och det gör enorm skillnad. En liten grupp människor som jag älskar och som älskar mig. Kan absolut sakna stora fester och mycket folk att mingla med, men jag saknar inte det falska, glättiga, de där som bara fanns där för att jag var ihop med ”rätt” kille vid tillfället. Hans vänner, det vill säga. De som aldrig var där för mig.

Nu blev jag ju mycket djupare och konstigare här än vad jag hade tänkt mig. Jag ville mest säga att jag uppskattar mitt liv där jag är idag. Det gjorde jag på den tiden också, jag bara tittar på det på ett annat sätt idag, med de erfarenheter jag skaffat mig sedan dess som facit.

Jag tänker inte ens påstå att de här människorna var dåliga, det var de inte. Det är de inte. En del var väl visserligen rövar, men liksom… vi var bara inte rätt för varandra. Varken jag och den dåvarande pojkvännen eller jag och hans vänner :P Det är ju så livet är, ändå. Jag tror att alla kan känna igen sig i det, ändå.

Det är fredag, jag har två timmar kvar av dagen och jag är väldigt kall om min högra hand. Skall städa + kolla igenom lite bilder jag tog för att se ifall något av det är värdigt att hamna på vår Facebooksida (har fotograferat teoriboken för en liten uppdatering av tidigare tagna bilder) och försöka att inte bli hungrig. Jag skall äta när jag kommer hem, och sedan springa, men det är ju lite tid (som sagt, två timmar) kvar tills dess så… Det blir bra.

Skall till Johan ikväll, och vi skall äntligen få ha en helg ihop igen. De senaste tre helgerna har vi ju knappt setts. Först åkte jag till min bror, sedan åkte han till Blekinge och sedan kom Toro hit och hängde. Jag behöver få lite normalt helgumgänge med honom igen, det har känts jättekonstigt att vi liksom inte GJORT saker tillsammans på länge. SÅ DRAMATISK JAG ÄR, men ja. Det är ändå fint att kunna åka på utflykt eller göra saker i dagsljus, och inte bara sitta på soffan och titta på TV-serier i en timme eller två innan man skall sova.

Solen skiner idag igen. Min väderapp sade att det skulle bli lite regn, men just nu är himlen knallblå och löven utanför fönstret lyser som eld i solskenet, så …yeah. Jag tror inte att det blir regn, inte på ett par timmar iaf :) (inb4 det plötsligt börjar ösregna om en halvtimme i guess? :P)

Ryktet säger att det skall vara fint väder i helgen också. Det är bra, vi skall ner till utanför Grimeton och bygga på söndag, så det vore skönt att inte behöva stå i småspik och kyla och huttra medan man försöker såga och skruva.

Ni får ha en fin helg! Det tänker jag ha. Det tror jag att det blir, också. Imorgon skall vi — enligt plan — bara chilla och plocka svamp. Får se vad som blir gjort utöver det, kanske lite secondhand eller så?

Hejsvej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *