Kategorier
Meta Squeee

Alla helgplaner, cirka någonsin

Det har varit helg och den var BRA. Väldigt bra, till och med :) Fint häng med Johan, lite schyssta fynd på Reningsborg, oerhÖRT mycket trattkantareller på vårt svampställe och igår kom vi en bra bit på vägen med jaktkojebygget i Grimeton innan vi avrundade med lite fighty men och häng på soffan. Har noll klag!

Imorse var det två minusgrader när jag gick hem från Johan, och jag hade fingerlösa vantar så det var ju sådär LAGOM skönt, eller inte. Det var dock skönt att springa, väldigt ren och klar luft att andas även fast det blev lite kallt i lungorna ^^

Toro sov över hemma hos mig natten till idag, han har nytt jobb i Göteborg så skulle upp och hälsa på sina nya kollegor och ville slippa ta tåget klockan fem imorse, så han kom till Kålltorp igår och hämtade nyckel så att han kunde komma in hemma hos mig. Vi hann äta frukost ihop imorse, men annars blev det ju väldigt kort häng. Tur att vi sågs och hann umgåsa såpass förra helgen, då! :)

Nu är nästa ”stora” helghappening att jag skall springa den 6 november, och helgen därefter blir det ju ÄNTLIGEN rollspel med Rogue Trader-gruppen efter ett års uppehåll :D Wooo! Sedan skall vi ju baka nästa helg (mysigt!) och helgen efter det blir det ju lite lättare halloweenfirande, så det skall man ju inte heller se ner på ^^

Idag skiner solen rakt på det gulbladiga trädet här utanför, och jag sitter i en jättefin stickad tröja (från Reningsborg!) som verkligen matchar färgkalaset. Bra grej! :D

Det är lite över tre timmar kvar av dagen, jag hade långlunch ihop med mamma (whee!) eftersom jag har världens snällaste chef som slängde ut mig 40 minuter tidigare, och ikväll blir det lite snabbt plockande hemma innan jag sticker hem till Johan igen. På söndag kommer Eva och hänger med mig, det blir bra!

Nu har jag noll röd tråd i detta så öh. Hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *