Dag för dag

Seg idag. På bloggen, i alla fall. IRL har jag ju redan promenerat och sprungit och kokat kaffe ett par gånger (till kollegorna, jag dricker fortfarande inte kaffe) och suttit här och surat över det pissiga vädret. Igår var det solsken, barmark och gött — imorse låg det decimeterdjup blötsnö över världen och nu är det bara SLASK där ute. TRÖTT PÅ DET. Jag trodde att vi skulle slippa detta nu, men tydligennnnn är star-urar en grej på fastlandet också? Eller??? Hur som haver: Väderkränkt.

Nu har jag sprungit 70 gånger i år och det är fortsatt mycket ballt och mycket givande. Lite mindre ballt och givande idag eftersom jag sprang i fotdjup slask och mest var trött på livet (wah wah) men annars är kroppen mycket nöjd och glad. Jag vågar fortfarande inte se längre framåt i tiden än imorgon, imorgon, imorgon hela tiden, men självklart finns ju en dröm och förhoppning om att jag skall lyckas springa varje dag året ut, och sedan fortsätta därefter. Men man får ta det dag för dag, det kan hända tusen saker som påverkar och jag vill inte göra mig själv besviken i onödan för att livet liksom DRABBAR. Det är ju sådant man inte kan göra något åt.

Det är torsdag, det är mindre än tre timmar kvar av dagen och sedan skall jag hem och ta en torsdagsöl innan jag travar över till Johan :) Igår sprang jag ju dit, vilket initiellt kändes segt som fan men i slutändan blev det tre kilometer allt som allt, vilket ju innebär att jag behövde springa lite sicksack mellan husen för att inte stanna på 2,5 :) Det är dock inte jättespexigt att springa med ryggsäck på, men som sagt; Det fungerar. Det är ett bra alternativ de dagar när det känns som att man inte har riktigt så mycket tid man skulle kunna önska.

Har ett par olika alternativ i kylen inför kvällens torsdagsölande, så vi får se vilken det blir. Det står även öl i förberedelse inför morgondagens telefonöl med Toro — vår nya fina fredagstradition jag tidigare nämnt. Tror imorgon blir fjärde gången? Himla bra grej! :)

Mm. Det gråa därute för dagen att te sig så mycket mörkare, och jag hoppas verkligen att vi är tillbaka på solsken och en gryende vår snart igen. Vill inte ha mer slask nu, det gör mig LEDSEN I SJÄLEN, detta.

Right-oh.

Ha en fin dag osv!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: