Men mitt ansikte då

Så kom äntligen fredagen, och slaskhalkan med den! Det är tre plusgrader, och allt SMÄLTER. Det innebär att allt är kladdigt, blött och halt. Kul, det där. Absolut. GE MIG BARMARK FÖR HELVETE.

Det finns som sagt var någon form av ambition att klippa håret typ …idag. Det tjatade jag om igår, så jag skall väl inte fastna vid det idag IGEN, mest bara en reflektion över dagen. Klippa sig, springa (dag 50!), fixa lite hemma, gå över till Johan. Det blir bra :) Hade en väldigt lugn och sansad morgon eftersom jag inte sprang före jobbet, så plockade runt lite hemma och lyssnade på musik och chillade. Skönt med sådant ibland. Inga stressande sms idag, bra grej <3

Vi har haft hantverkare på jobbet som har bytt lås på vår badrumsdörr, så FÖRHOPPNINGSVIS skall risken att bli inlåst där vara minimal nu. Det tidigare låset hade för vana att lite hipp som happ gå i baklås. Det var lite underhållande när hantverkaren var här häromdagen och ba ”ja nej fastighetsägaren vill inte stå för en ny dörr vad är det för fel på den egentligen” och jag förklarade att den går i baklås, och när han lite småkaxigt skulle testa så gick dörren i baklås fyra gånger på fem försök. Så ja. Nytt lås! Väldigt shiny, för den delen. Det förra låset var i vit halvdassig plast (no pun intended) och det nya är kromat.

Imorgon skall jag och Elvira göra chokladpraliner inför kvällens melodifestivaldeltävling. Jag är ju ganska över hela melodifestivalen (tyckte den var kul när jag var yngre och det var ETT tillfälle) men det är kul att tittat ihop med någon som är road av det :)

HALLÅ FÖR ÖVRIGT UTLYS LANDSSORG för den vrålbra ansiktskrämen jag använt i ett par år och verkligen är förtjust i har ju slutat tillverkas?? vad skall jag nu använda. Jag har ju fått så himla fin hud nu under vintern pga smörjer ansiktet varje dag, och nu måste jag ge mig ut på någon form av trial and error för att hitta en ny bra ansiktskräm :< (jag är snart 37, det behövs :P)
Har använt Dirty Works 8-i-1 Miracle Cream, vet inte om det fungerar att byta till att använda deras Miracle Serum istället? Den har jag ju stående hemma också. Får väl testa och se, men den har ju inte samma feta konsistens som krämen. NÅVÄL. Mina hudbestyr är väl inte intressanta för någon egentligen, jag vill mest bara få beklaga mig lite över att en favoritprodukt försvunnit från VÄRLDEN.

Himla fint att få krama på Johan igår! Vi tittade färdigt på Jurassic Park 2 och sedan tittade vi på Jurassic Park 3 och alltså det är ju enormt tydligt att ettan helt klart är bäst. Alla tre är bra, men ja… Trean är ju ”underhållande”. :P (det var också någon form av väldigt dåligt skämt om ”tvåan” igår men öh ja)

Okok. Ni får ha en fin dag! Jag skall sammanställa lite rapporter och skriva en faktura som skall skickas under dagen :)

Hejdååååå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: