Dracula Rydén

Så var det fredag. Vilken grej!

Jag sov hemma inatt så passade på att städa redan igår kväll, och tog lite sovmorgon imorse. Hade tänkt promenera innan jobb mennnnn det var sexton minusgrader vid klockan sju så jag somnade om istället. Man får göra så ibland.

Jag har lagt fram träningskläder till efter jobbet, så bortsett från att jag skall handla på hemvägen så är det ut och mata kilometer som gäller. På grund av kylan (det jobbiga i att dra snabba djupa andetag när det är flertalet minusgrader ute) så blir det bara den vanliga, korta sträckan idag. Den räcker, ju. Det skall vara minst 1,61km och det håller jag. Så fort det INTE är svinkallt ute blir det längre sträckor, jag vill ju kunna köra åtminstone en gång á 5 km i veckan framöver, utöver de vanliga dagspassen liksom.

Det är väldigt lugnt på jobbet idag så jag skall alldeles strax skura golvet FÖRSTA gången. Inser med tanke på hur mycket söl folk har dragit in pga moddiga skor att det måste skuras två gånger (med vattenbyte däremellan) för att det skall kunna bli rent. Först måste jag dock dammsuga allt djävla gruuuus och det blir man ju tokig på. Tror att jag skall försöka sopa ihop så mycket som möjligt av det och sedan dammsuga upp högen. Öh. SPÄNNANDE SAKER ATT SKRIVA OM PÅ BLOGGEN amirite

Men ja. Kallt, lugnt, fredag. Ikväll blir det ett glas vin (kanske bubbel?) och få andas ut lite. Helgen blir lugn, Johan skall ju som sagt iväg hela dagen imorgon så jag skall passa på att kanske hantverka lite och typ kolla på Netflix, samt försöka få till en promenad (samt springa såklart) och det blir bra.

Ni får ha en fin dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: