Det är redan så mycket ljusare ute

Höga ångestnivåer idag, men jag hankar mig fram så gott det går. Åt lunch hemma, så passade på att diska lite vilket faktiskt hade en positiv effekt på ångesten. Jag sov inte jättebra i nättras, så lär vara trött som en gnu ikväll men det får vara så. Jag har i alla fall sprungit, så jag ligger ändå bra till med dagen på så vis :)

Jag saknar min mommo. Jag hoppas att det skall finnas chans att få träffa henne under sommaren — att covid chillar så att man kan få träffa sina gamla igen. Det är ju extra krångligt eftersom hon 1. finns på Gotland och 2. bor på ett demensboende, så allt är ju avhängigt av att man kan TA sig till Gotland, och att hennes boende släpper in besökare. Det är 1,5 år sedan jag sist träffade mommo, jag vet inte ens om hon vet vet jag är längre. Men det hade varit fint att få ge henne kram och sitta där intill henne och hålla henne i handen medan hon för tusende gånger berättar om när hon och Anna i Hogrän besökte USA för typ tjugo år sedan. Det hade gjort mig glad i själen.

Klockan är strax tre, och sedan är det tre timmar kvar av dagen. De tre sista timmarna på dagen tycker jag om; då har man hunnit med allt det akuta och har ofta en lite lugnare period när man kan fixa alla andra smågrejer som behöver lösas :) Jag skall fixa en rapport till Unionen för en elev, sammanställa en lista över utförda lektioner för en annan och sedan rensa mitt skrivbord lite. Det har blivit en del lappar på hög, så det är skönt att ta lite tid för att gå igenom dem med jämna mellanrum och se till att man har löst allt ^^

Det är -7 idag och var -2 igår, men idag känns inte alls lika kallt som igår. Vilken skillnad det gör när det är väldigt fuktigt ute, hörni. Det var så djävla RÅTT igår, idag är det mest soligt och fint och SVINKALLT men liksom …torr kyla? Typ? :D

HA EN BRA DAG HEJDÅ

En kommentar till “Det är redan så mycket ljusare ute

  1. Take care of yourself, Carina. I hope you get to see your mother soon.

    I wish it was only -7 here. (Celsius, right?) It’s -30 C right now, but feels like -42 with the wind chill.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: