Som utlovat:

Ja men hej väl! Elfte december och här är ölen jag drack igår ↑

Idag har jag VÄRLDENS djävla mensvärk och plockade imorse fram Livian för att äntligen (well) få testa den, men tro fan inte att det skulle gå smärtfritt för den skall ju tydligen ladda i 12 timmar?? Så nu sitter den på laddning hemma och under tiden har jag så ont att jag mår illa men ja ni vet kul att vara tjej osv. Kommer att testa den så fort jag kommer hem, tolv timmar fuck off.

Idag blir det kvalitetshäng med Eva! Skall pilla lite julklappar (och hämta ett paket på hemvägen, note to self!) och så tänkte vi kanske titta på julfilm och snacka skit och bara myyyyysa. Får se ifall maskinfan fungerar, för då kanske jag till och med kan få koppla av VÄRLDEN AV SMÄRTA och istället kunna fokusera på just myyyys.

Hade min sedvanliga lilla stress inför Riskettans start imorse, men alla kom och alla kom i god tid så det var jättesmidigt, allting. Så skönt. Tisdagens Risketta är som sagt var redan löst (såvida folk inte blir sjuka, såklart) och jag har just gått igenom ALLA våra bokade prov för att kolla att de faktiskt ligger i schemat också, och det såg finfint ut. Lyckades ju dock börja med att läsa fel så jag skrämde upp mig själv något så ohemult, men nu är allt bra igen. Phew.

Var ni nyfikna på tomten som nämndes i gårdagens inlägg? För här kommer han! ↓

….så öh. Ja. Hej.

Igår hade jag först ont i vänster handled men sedan gick det över och då fick jag istället svinont i höger höft och det har hållit i sig hela natten så jag vetefan varför min kropp hela tiden tävlar i att överträffa sig själv i ONT för nu har jag som sagt så illa mensvärk att det är det enda jag kan tänka på (även fast jag fortfarande känner smärta i höften) men ja ni vet det är ju kul att snart vara 37. Är det såhär för alla snart-trettiosju-åringar, eller är det extra så för mig för att jag pajade sönder kroppen med ätstört beteende under cirka tolv år av min uppväxt? :<

Blö blö blö. 2,5 timme kvar av dagen så jag skall våga ta undan min vetevärmare så att jag kan börja städa och bli klar med det i tid. Det är inte så mycket att göra, men man vill ju göra så fint det går såklart :)

Ha en fin helg! Vi får se ifall jag postar något :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: