inb4 julklappar osv

Onsdag, men snart är den slut. Sent inlägg idag — det har varit lite att stå i och sedan glömde jag ärligt talat bort att jag hade en blogg. Som man gör.

Lite över en timme kvar av dagen och sedan skall jag hämta lite paket på posten på hemvägen. Det blir bra. Det är fyra paket allt som allt, men det sista kommer först imorgon. Hade först tänkt att jag skulle vänta till imorgon och ta alla på en gång, men dels så fick jag en påminnelse pga de har så fullt på hyllorna i JULETIDER och dels kom jag fram till att om jag hämtar paketen idag så får jag ju slå in julklappar både idag OCH imorgon och det är ju banne mig inte fy skam! :)

Var hemma igår kväll och fixade, men ikväll skall jag hem till Johan så först hämta paket, sedan äta, sedan öppna dagens lucka i kalendern och sedan ta en promenad hem till Johan för soffhäng :3 Det blir bra. Har haft ångest halva dagen pga stressad som fan över allt bassel med riskettorna men den börjar ge med sig, och nu ser jag bara fram emot att få kramas och ta det lugnt faktiskt.

Det planeras lite rollspel (Kult), det planeras julklappar, jag lyssnar på Very Scary Solstice och sjunger med för fullt (och sedan lyssnade jag på Shoggoth on the Roof och sjöng med ÄNNU mer, som man gör) och livet är helt okej bortsett från att jag har ångest över Riskett-grejen. Det löser sig, dock. Just nu behöver jag jaga fatt i 1 person till för fredag, och jag har typ 30 pers att fråga så …någon lär ju nappa. Jag bara ogillar jakten, att kontakta folk och hoppas att de skall vilja byta. Men ja. Det får vara så. Jag hoppas att jag slipper sova illa över det inatt, dock. Kanske sover jag bättre med sällskap, också.

Mmyes, okej. Ha en fin dag! :)

 

(är på dag 9 med alla mål mötta, apropå sådant. skönt att vara igång med promenader igen :)) 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: