Lampa och öl

Det har löst sig med min tensmaskin! ÄNTLIGEN. Martin hade fått den levererad hem till sig, så han skulle lägga den på lådan så att den kommer rätt, så himla skönt. Jag har varit så orolig över detta, igår kväll när jag var på väg hem efter att ha handlat lite + hämtat ett paket ville jag verkligen bara gråta, men nu skall det väl äntligen vara löst. Han skulle se ifall det bara gick att skicka rätt pga min adressändring, och annars får han betala för det så får jag väl swisha vad det nu blir för att skicka den — han har min nya adress.

Jag har beställt en lampa till mitt kök! Det är väldigt skumt ljus om kvällarna, och när man inte har lampa över bordet är det allt svårare för mig att se eftersom jag är GAMMAL TANT och har nedsatt syn så fort det skymmer. Kul grej. Snygg lampa, dock! Den kommer nästa vecka så då får nog Johan hjälpa mig att sätta upp den pga jag är ganska kort och han är väldigt lång :D Go go gadget boyfriend! <3

Det är torsdag vilket innebär torsdagsöl. Dagens torsdagsöl blir något väldigt spännande från Paranormal Brewing Co, ett underbryggeri till mitt favoritbryggeri Morgondagens :D Hämtade som nämnt ut en beställning från Glasbanken igår, innehållande tre burkar från Paranormal och tre från Morgondagens — däribland en Pepparkaksstout jag är VRÅLPEPP på men som jag kommer att vänta med tills vi är i december ;) Lite rimlig får man vara, trots att jag ägnade en stund av morgonen åt att lyssna på julmusik. Jag behövde det.

Annars hittills en lugn dag. Torsdagar brukar vara chill, får se ifall dagen bär något med sig. Annars blir det nog lite broderande i eftermiddag, så fort jag har fått håll på vår nya växel vi just nu försöker anpassa efter hur vi vill ha den :)

Mmmm. Okej. Ha en fin dag! Hejdå! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: