Hemmalunch med ångest

Jag har TYP tagit ett exekutivt beslut att jag inte skall springa idag, utan ta det på fredag istället. Jag är lite för stressad över saker idag och visserligennnnn kan det vara skönt att springa då, men just nu lägger det mest bara en extra stress på dagen så mja, kanske inte ändå.

Onsdag, vi har handledarkurs ikväll och imorse satt jag en timme på Bilia med mina kollegor medan de fick däcken bytta på sina bilar och vi åt bullar och diskuterade det pågående presidentvalet. Mitt paket saknas fortfarande och jag har nu bett Martin att kolla OM det ändå kan ha hamnat en avi hos honom. Har det det får jag ju akut åka till Surte för att hämta ut paketet för då är det djävlar i mig bara minuter kvar till paketet skickas i retur. Skitkul grej att lägga pengar på, verkligen! Och jag spammas just nu av MyLivia som ba ”Vi har handplockat dig som ambassadör för att du är så nöjd med din produkt!” BROR DEN HAR INTE ENS KOMMIT ÄN, sitt ner i båten kanske? Ugh.

Så trött på detta. Trött på att sova oroligt och hela tiden ha ångest över att saker har kommit på villovägar. Skitgrej, faktiskt.

Också väldigt trött på det amerikanska valet? Röstar de in Trump att fortsätta sitta som president förtjänar de fan aset, det är ju helt sjukt korkat? Amerikaner alltså. Dumma i huvudet.

Äter lunch hemma idag eftersom jag imorse insåg att jag igår glömde ta fram en lunchlåda, så tog fram en nu som får tina till imorgon så får jag käka ugnspizza idag. Skall någongång under dagen — eventuellt i slutet av lunchen — hämta ett paket från Glasbanken, men det kan jag också ta efter jobbet ommmm jag inte skall stressa iväg till Surte då.

Fan också.

Var på Ikea för att köpa en ny stol till jobbet men självklart fanns inte den jag ville ha, så får se ifall jag kan lösa det i helgen kanske.

Igår fyllde Luna år! Gullunge! Nu är hon ett år gammal och precis lika söt som hon var innan hon fyllde år <3

Mmmm. Det var väl allt för idag. Strax dags att stoppa min pizza i ugnen. Det blir bra. Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: