Bliga framåt

Novemberslemmet håller i sig, men det är ju inte långt kvar av den här månaden nu. Samtidigt som allt sakta krälar så rör sig tiden snabbt framåt, och innan vi vet ordet av är det dags att stå redo med julklappar och titta på Kalle Anka, sanna mina ord.

I alla fall. Onsdag! Riskettan, vilket innebär att imorgon kommer jag att vara övertygad om att är onsdag, trots att det ju såklart är torsdag. Efter jobbet ikväll skall jag fixa lite grejer hemma innan jag skall över till Johan, tror också att jag eventuellt tar en lite längre promenad när jag skall iväg sedan så att jag kommer upp över 10k steg. Jag går ju inte riktigt lika mycket som tidigare, men det löser sig. Så länge man rör sig och gör sitt bästa så gör det skillnad.

Snackade choklad och onyttigheter med Daniel tidigare och konstaterade att vi under slemnovember ju behöver mer sötsaker och dylikt för att hålla humöret uppe när allt är mörkt, slemmigt och nesligt. Det är ju ändå så. Sommarkroppen hinner man jobba på senare, om den ens är en faktor.

2020 är snart över, med andra ord. Det har varit …ett år. På många sätt. Även om vi bortser från att vi lever mitt under en rälig pandemi och allt kring detta så har det ju hänt en hel del. Att starta året med Martin i respirator har ju ändå satt sina spår, och jag är fortfarande lite stressad inför ifall den här konstiga trenden med TRAUMATISKA JULAR skall hålla i sig i år. Vi får se. Tar inte ut något i förskott. Just nu vet jag inte ens vad jag gör i jul :D

Nåväl. Lite mindre än tre timmar kvar av arbetsdagen, jag skall pilla vidare på mina klickspel och hoppas att folk svarar på lite mail jag har skickat ut för att försöka lösa problemet som ju uppstod under gårdagen (maxantal kursdeltagare osv). Det blir bra.

Ha en fin dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: