Kategorier
Jobb Meta

Plant Daddy

Det var ju tydligen jättepopulärt att jag bloggade igen, så jag får väl försöka komma igång på allvar igen då :)

Tisdag! Riskettan är i full gång. OerHÖRT lugn dag på jobbet. ”Varför då?” undrar ni kanske? Jo, telefonen är död. Vi hade tydligen räknat till vår fördel vad gällde uppsägning av vårt gamla abonnemang, så nu när det helt plötsligt stängdes av IDAG och inte liksom vid midnatt till imorgon så står vi just nu mellan abonnemang = noll samtal kommer in. Emellanåt kommer meddelanden på telefonsvaret, då kan jag ringa tillbaka till folk och hjälpa dem, men det är eh…. tre samtal hittills idag, typ? Två var från samma elev.

Utanför fönstren är träden eldgula och allt skralare i lövmängd. Ikväll när jag slutat hämtar Johan mig så skall vi åka till Blomsterlandet och till Bauhaus; Blomsterlandet för att jag gick med i någon form av klubb där och fick en snajdig rabattkupong som gäller i två dagar till, och Bauhaus för att köpa plastbackar jag kan lägga under sängen för att förvara lajvkläder i. Det börjar bli en relativt ansenlig garderob? Men eh alltså KOLLA BILDEN! Plötsligt blev jag Plant Daddy, något som för några år sedan var precis lika befängt som att jag skulle börja blogga om öl och hockey. Och de lever, mina små växter! En har ruttnat, men det var most likely för att den var sjuk redan när jag köpte dem. Vissa av dem har fått BEBISAR! Jag är okaraktäristiskt uppspelt över detta, men sistgång jag försökte sätta över bebisar i egna små krukor så råkade jag krossa den ena och den andra självdog häromdagen så eh. Det går inte JÄTTEBRA för mitt lag, men det går fan över förväntan ändå! :D

Mmm. Det var nog allt för idag. Eller ja, jo — vi har köpt ett portabelt pingisnät som kom idag så hittills är ALLA kollegorna sjukt uppspelta över att spela pingis och har smashat både åt höger och vänster och gudvetvad. Det är ju generellt inte mitt favoritljud att lyssna på MEN det är väldigt underhållande och gulligt hur himla glada de är när de spelar så jag kan fan köpa att jag får lyssna på ping/pong/ping/pong/ping/pong/SMASH mellan varven :P

Right. Ha en bra dag hejdå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *