Köpstopp på växter nu!

Onsdag! Vi har Handledarkurs ikväll. Det hade vi förra veckan också; riskettan på tisdagen och handledarkurs på onsdagen. Veckan DESSFÖRINNAN hade vi dem i omvänd ordning, så jag satt hela onsdagen och trodde att det var torsdag pga hade kört handledarkurs kvällen innan. Oerhört förvirrande. Den här (samt förra) veckan är åtminstone rätt :)

Igår köpte jag en jättestor fiolfikus på Blomsterlandet och på Bauhaus ett par lådor att ha under sängen, numera innehållande lajvkläder. Jag har ALLDELES för mycket lajvkläder? Kanske borde sluta sy så mycket nytt. Eller öh, skaffa större möjlighet för förvaring. Endera. Förmodligen någon form av det sista, jag lär ju inte sluta sy inom den närmaste tiden :P
Det mesta av mitt tyg ligger förvarat i lådor under mitt vardagsrumsfönster. Jag har ett så djupt fönsterbleck att det utan problem går in ett par lådor därunder, och så har jag långa gardiner som hänger ner och täcker för så att man inte kan se att det är förvaring där bakom. Så sakteliga börjar det bli ordning hemma, nu är det mest småpill kvar och det löser sig. Har en låda med lajvgrejer TROR JAG som jag kommer att öppna och tömma utomhus pga verkar vara en djävla massa päls och stuff som bösat i lådan och det vill jag inte ha hemma :P

Åt lunch hemma idag så passade på att städa lite + köra en omgång tvätt. Att ha tvättpelare i lägenheten = GULD värt. Otroligt skönt att kunna hålla efter sin tvätt allt eftersom och inte behöva planera in en massa tid i tvättstuga för att man skall kunna ha rena kläder på sig. Diskmaskinen i köket används inte riktigt lika frekvent, men är fortfarande väldigt trevlig att ha till hands när jag har lagat mat och inte riktigt orkar ställa mig och handdiska allt, även fast jag i vanliga fall föredrar att handdiska.

Mm. Skitspännande, eller hur? :P

Behöver en kökslampa. Jag hittade en svinsnygg igår MEN den kostade 1700:- och det tror jag inte ens att jag har på kontot just nu. Förvånansvärt nog är det inte jättebilligt att flytta, vem hade kunnat ana. Det löser sig, dock :) I värsta fall får jag ställa en liten bordslampa på köksbordet så ser jag vad jag äter, och annars kan jag skaffa en sladd bara så att jag kan sätta en naken glödlampa i taket. Oerhört glamouröst, men vafan. Spela roll :)

Right. Ikväll skall jag springa och sedan kommer Johan och umgås :D Det blir bra. Jag hade någon vision i samband med att jag packade upp alla mina böcker hur jag skulle spendera höstkvällarna uppkrupen på soffan och bara LÄSA men sedan skaffade jag tydligen pojkvän och har nu fullt upp med väldigt trevligt umgänge istället. Böckerna finns kvar sedan, så jag har noll klag på detta ^^

HA EN BRA DAG HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: