Ja men hej, typ?

Två månader senare; hej!

Tänker jag börja blogga igen? Eventuellt, eventuellt inte. Vi får se. Jag ville dock svänga inom och ge ifrån mig livstecken, så här är jag och här är kanske ni. Har ni saknat mig, eller har det varit ganska gött att inte behöva ha mina inlägg i ansiktet hela tiden? :)

Vad har hänt sedan sist? Jag tänker att jag drar en djävligt snabb sammanfattning, utan större detaljer. Jag har lämnat Martin efter åtta år ihop. Jag bor numera inne i Göteborg i en jättefin etta med gigantisk sovalkov som jag fick förstahandskontrakt på pga har tydligen OERHÖRT fina kontakter som hjälpt mig. Kan säga att hela den här grejen verkligen fått mina vänner att visa framfötterna och jag älskar dem för varje steg på vägen de hållit i mig. Otroliga människor. Jag har öh träffat en ny kille, vilket gick enormt snabbt men det kan man ju inte alltid styra över. Jag är fullt medveten om att det finns folk som är övertygade om att detta innebär att jag har vänstrat under min relation med Martin, och dessa människor kommer ju inte att tro mig vad jag än säger i frågan så jag tänker inte ens bemöta detta för herregud, JAG vet ju vad som är sant här. Johan också. Vi lämnar det därhän.

Jag har tappat vänner. Vissa var förväntat, andra lite mer out of the left field. En man jag varit vän med sedan jag bodde i Visby — aldrig träffat, men vi har pratat online och i telefon osv — fick helt plötsligt något weird ryck och skrev ihop en lång djävla novell om någon konstig sexfantasi han haft om mig sedan han satt i fängelse för hundra år sedan, och blev sedan JÄTTEUPPRÖRD när jag kände att detta var lite väl knäppt och blockade honom. Fick sura SMS om att jag var världens sämsta vän och jag vet inte vad. ”Du har antytt samma saker!” va nej jag har sagt ”vi borde ses och ta en öl”, det är inte riktigt samma sak som ”du borde lajva min fru en helg om året så kan vi resa runt i europa och jag kan ge dig nakenmassage lol”. Host.

Hmmmm. Annars är det fortfarande pandemi. Det är Halloween på lördag — och fullmåne! — så det blir fint. Jag skall till Eva på fredag och dricka vin och bada badkar och se på film och förbereda inför mitt lilla bak som skall fixas inför lördagens hemmamysande.

Igår var jag, Johan, Eva och Kristofer och såg Rollspelsklubben Live på Brewhouse och det var ENORMT roligt. Var sådär lagom övertaggad pga detta är det första sedan mars som liksom inte blivit inställt gång efter annat utan plötsligt BLEV AV, och det var allt jag hoppades att det skulle vara. Har skrattat så att jag grät, himla fin grej faktiskt.

Jag har börjat springa igen. Inte så långt, än, men jag hoppas ju kunna bygga upp det. Det blir 2-3 kilometer i taget. Det får räcka för tillfället, om jag håller igång så är jag snart uppe i 7+ igen (håller tummarna lol) så det är bara att fortsätta nöta spåret :) Mina skor är ju dock fallfärdiga så får se hur det går. Jag har ett par skor som skall vara lite mer vattentäta jag skulle behöva försöka gå in, men det är ju också det där med att jag HATAR att få skavsår så vi får se hur jobbig jag skall vara på den punkten :P

Okej. Ni får ha en fin dag! Trevligt att ni läste :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: