Sista lilla biten

Torsdag, och plötsligt var veckan nästan slut. Vilken grej.

Imorse åt vi wienerbröd och i frysen står glass och väntar, så jag och Svempa skall banne mig finfika som avslut på vår lilla ensamma treveckorsperiod. Insåg även att han nu går på semester i tre veckor och när han är tillbaka är jag borta i två veckor, men då hinner vi kanske få fram lite fler samtalsämnen tills dess :D Om man lunchar med samma person 21 gånger på rad så har man inte så mycket att prata om till sist, även fast vi diskuterat en hel del kring ringbrynja och medeltid och sådant. Alltid trevligt att ha en arkeolog till bordet :)

Jag är på sista lilla biten på huvan och skulle den inte bli klar idag så blir den klar i helgen, vilket innebär att jag därefter antingen hoppar vidare till nästa byggprojekt ELLER tar ett par dagar för att sy vidare på min blåa klänning. Eller kanske äntligen får tummen ur och rättar till misstaget jag gjorde på Baphomet-broderiet så att jag kan bli klar med den någongång. VI FÅR SE. Oändliga möjligheter osv.

Det är kvavt och varmt men mulet ute. Inne på skolan är det i vanlig ordning kallt och clammy, så jag sitter med min stora kofta på mig och huttrar lite mellan varven. Det börjar dock bli lite varmare här nu, så snart kan jag nog ta av mig koftan och se ut som en Normal Sommarmänniska. Vilken grej!

Eh… Annars är jag mest trött? Var sömnig som fan igår och dagen verkar inte så mycket bättre i den aspekten, men det blir väl så ibland också antar jag. Det är snart helg, jag får försöka sova då. Jag vet ju visserligen att jag ALDRIG längre får sova särskilt länge på helger, men man kan ju alltid hoppas. Hoppet är det sista som överger en osv, eh. Sov någorlunda bra i nättras men sov helt klart bättre natten till igår.

OKEJ.

Gäsp.

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: