Torsdagsölen

Efter en långpromenad hem från jobbet igår kväll (om nu 13 kilometer räknas som långpromenad, det är lite oklart det där) så blev det en iskall jordgubbsöl för att fira torsdag, och sedan somnade jag gott och sov helt okej bortsett från en stressande dröm om lajvorcher som var taskiga. Öh. Normalt.

Lite under tre timmar kvar av dagen och sedan blir det en snabb picknick med Martin innan jag skall upp i skogen med Evaaaa och peppen är hög! :D

Råkade igår komma på ett helt nytt klänningsprojekt så öh nu har jag en klänning till att sy! Det blir bra! Just nu har jag alltså på kartan; svart underklänning, överdrag till sängen, nya klänningen – och det lär dyka upp fler idiotiska planer. Varför INTE sy tusen plagg till ett lajv som ingen ens vet ifall det går av stapeln eller inte! Men det håller hjärnan nöjd, så jag kör på. Tycker ju om att sy. Tycker om resultatet. I värsta fall får jag väl klä upp mig och sitta ensam i skogen och dricka hela nästa sommar, det blir vad det blir :P

Arg på vågen. Borde inte vara det, jag vet. Kroppen är bra. Men magen är svullen igen och vågen går uppåt och jag tycker inte om det. Jag vill att mina kläder skall fortsätta sitta bra. Igår gick jag två mil och imorse vägde jag ett halvt kilo mer än igår och någonstans gör jag ju så himla fel. Men jag försöker att inte stressa. Det är så oviktigt. Det spelar ingen roll. Det är bara jag som är knäpp i huvudet. Det vet jag ju. Ingen bryr sig, verkligen INGEN bryr sig hur min kropp ser ut eller vad jag väger så länge jag mår bra, så jag vet inte varför det stör mig så hemskt.

Okejjjjj nu stänger vi av ångestdelen av hjärnan för idag skall jag ha KUL med en av mina bästa människor och då spelar fan inget annat ROLL.

Är lavendel är bra färg på mig? Jag föreställer mig den nya klänningen i lavendel. Men den kanske behöver vara i en varmare färg. Hm. Det skall till accessoarer så jag kanske skall låta dem styra vad det blir för färg på plagget i sig. Skall fundera. Skall nog snacka med Eva också och se vad hon tycker! :D

OKEJ. Ha en bra dag hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: