Skogsöl

Så var det torsdag! Vilken grej.

Hade en väldigt trevlig kväll med Jessica igår! Det blev en öl + en burgare på Ostindiska och sedan gick vi hem till henne och drack vitt tills jag hoppade på en vagn och åkte hem. Det blir ju såklart 1 öl idag också — planen är faktiskt att ta med mig min lilla öl och traska upp till sjön så att jag kan få en kick-ass bild på ölen, så nu sitter jag och räknar minuterna (nåväl) tills det är dags att gå hem :D

Imorgon jobbar jag 10-12 i min lilla reception och sedan skall jag knö iväg och köpa mackor och åka till Delsjön med kollegorna för en FOTOGRAFERING. Vi skall ta bilder på lärare och bilar och öh mig tydligen som vi sedan skall uppdatera vår hemsida med, så jag skall komma ihåg att få med mig lite kameraprylar när jag åker till jobbet imorgon :)

Innan jag åker hem ikväll behöver jag gå in till Nordstan och hämta ut vår beställning från Systembolaget; jag, Alex och Puh har ju delat på en kollibeställning av 12 burkar Stormtrooper-ale, och Puh ville ha sina kalla imorgon så det känns enklast att ta det idag eftersom jag inte vet hur dags vi är klara med allt imorgon. Det kan gå svinsnabbt; det kan ta flera timmar. Lärarna håller ju dock tummarna för en snabb sejour och det är ju helt okej för mig med för då kommer jag hem tidigt. Springa imorgon? Kanske?? Träningsvärken börjar ge med sig rejält men ikväll vill jag hellre dricka öl och titta på sjön så då kan det ju bli morgondagens aktivitet, känner jag.

Mmmmm. Det var väl allt för idag. Inga större helgplaner, lär bli en lugn och sansad helg med vin och baphomet-broderi. Lite film, antar jag. Chilla. Snacka skit på internet. Som cirka alla andra helger :P

HEJRÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: