Rollspel och öl

Det har varit helg! Jag har spelat rollspel, det gick bra. Jag har druckit öl, det var gott. Jag har träffat CAROLINE och hennes lilla familj. det var AWESOME. Köpte även en bok (Junji Ito; Tomie) och så har det blivit en hel del promenader. Nu är det måndag, jag har mindre än tre timmar kvar av dagen och sitter mest och sorterar högar, kikar på fakturor och bygger lite brynja mellan varven. Som man gör :)

Imorgon tvätt och på lördag upp i skogen med Eva för att dricka vin och grilla korv, igen. Oerhört bra lördagsgrej, faktiskt :3

Har börjat klippa tyget till min nya klänning och är fortfarande pipglad över hur fint det blåa matchar cirka ALLA ANDRA kläder jag redan har. Är detta det mest perfekta tillskottet i min garderob? Stay tuned to find out! Jag har inte sytt skiten än! :D

Juli är nästan slut. Ricard fyller 30 idag! Hur ballt är inte det? Alldeles lagom ballt, ändå. Nu är hela syskonskaran i våra thirties.

Mmmm. Skall springa ikväll, är tanken. Det blir bra. Jag har lite frustrationer i kroppen jag behöver springa bort, så jag hoppas att lite backar och djävlar anamma kan hjälpa där.

OKEJ. Ha en bra dag! Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: