Mura in mig

Köpte ju alltså en flaska Amontillado igår bara för att vara lite häftig och dricka Amontillado och samtidigt läsa Edgar Allan Poes ”Cask of Amontillado” (som står bakom cirka mina favoritmemes i världen :D) men eh alltså …det var ju svinäckligt? :D Tog ett par försiktiga klunkar av detta lilla, lilla glas och hällde ut resten.

Det jag har lärt mig av allt detta är att åtminstone JAG inte kommer att bli nedlockad och inmurad i någons rötna källare för ett fat Amontillado! …det finns ju andra saker som förmodligen lockat mig till folks vinkällare, men det är i alla fall inte detta. Up yours, Montresor! :P

Kort dag på jobbet och jag var så oerhört effektiv att vid tolv hade jag inget kvar att göra. Är helt okej med det, det är ibland skönt att få sitta och idla lite och inte behöva känna sig jättestressad. Martin hämtade mig när jag slutade så åkte vi till Öckerö och åt lunch hos Öner, och det tyckte jag om! Så länge sedan jag träffade Öner sist.

Nu skall jag titta på Netflix och bygga ringbrynja och dricka vin, är tanken. (obs inte amontillado eller annan sherry)

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: