Maurar

Foto: Hans Wessman (2012)

Skallen full med monster och myror, i vanlig ordning. Vet inte riktigt var jag skall göra av allt, men det löser sig.

Det är torsdag, och planen var att dricka öl med Eva på Ostindiska ikväll (samt bygga brynja) men hon fick tyvärr avboka så jag åker hem istället, och klipper tyg tänker jag. Just nu småchillar jag lite med motionerandet eftersom min ena hälsena är stel och ömmar, så jag tänker att det är bättre att ta ett par dagar med lite mindre action för att inte behöva ta ett par veckor med en skadad hälsena senare. Det blev därmed den lite kortare promenaden på väg till jobbet imorse, och ingen promenad ikväll :)

Mycket lugn vecka. En hel del att göra i måndags och tisdags, men igår och idag har det varit störtlugnt. Morgondagen lär väl vara helt död, men detta är ju varför jag har brynja att bygga på :) Imorgon kväll blir det äntligen rollspel, det ser jag fram emot! Blir lite vin, tog ett glas igår och tar med resten av flaskan imorgon pga EKONOMISK.

Det är ju också lön imorgon, så skall räta upp finanserna och börja spara pengar till tält och allt annat jag har tänkt köpa :3

Mrrrrrr ja. Det var väl det, för idag. Nu försöker jag få kontakt med Martin så att jag kan få in en öl i kylen därhemma, så att den är kall när jag kommer hem om 2,5 timme. Vi får se hur det går.

Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: